indretdkzederkofdk22102021

Sådan indretter du din terrasse

Selvom vejret og årstiden ikke altid byder på en tur i haven, kan der stadig være mange gode stunder, der kan nydes med godt samvær eller bare dig selv udenfor. Har du en overdækket terrasse, kan du sagtens sidde ude året rundt med udsigt til haven. Her får du en guide til at skabe eller indrette et hyggeligt område, hvor du har lyst til at slappe af.

 

 

Tryl terrassen om til et samlingssted

 

En lækker oase, hvor du og familien kan slappe af eller nyde lækker mad fra grillen, kan du skabe på mange måder. Alt efter størrelsen på din terrasse kan du indrette med både et loungeområde, som byder på lækre drinks og hygge, til en spisekrog, hvor aftensmaden kan serveres.

Indret spisekrogen med fx et bord/-bænkesæt med plads til venner og mange timers god snak.

Har du ikke allerede møblementet til dit udendørs sted? Et udvalg af møbler til terrassen kan du både finde online og hos møbelforhandlere. Du finder alt fra loungemøbler til udendørs spiseborde og -stole, havehynder og opbevaringsmuligheder til dit udeområde.

 

 

Skab et hyggeligt udemiljø med flotte detaljer

 

Flotte detaljer kan være med til at give dig det helt rigtige udtryk og skabe noget hygge omkring jer. I kan fx sidde under flotte og varme lyskæder, som krydser over loungeområdet. Krukker stående på fliserne eller ophængt på muren med årstidens blomster eller planter kan være med til at give et grønt strejf rundt omkring og pifte dit udeområde op.

 

Her kan du finde inspiration

Før du giver dig i kast med indretningen, kan det være en god idé at få noget inspiration. Tag udgangspunkt i din egen stil, som forener både indretningen indenfor såvel som udenfor. Både online, på sociale medier og i boligmagasiner kan du få mange gode tips og inspirationsbilleder til at indrette din terrasse, så den falder i din smag.

Kontaktinformation

  • , ,