sengespecialisten

Sådan her finder du den rigtige seng

Vi bruger ca. en tredjedel af vores liv i sengen – og det burde være motivation nok til ikke at gå på kompromis med sin seng. Hvis du er på udkig efter en ny seng, men ikke helt ved, hvad du skal være opmærksom på for at finde den rigtige, er du heldigvis kommet til det helt rigtige sted!

 

Der findes massevis af forskellige slags senge, hvorfor det kan være svært at vælge den rigtige model. Kontinentalsenge til dit nye soveværelse kommer ligeledes i forskellige modeller, hvorfor der helt sikkert findes en model, der passer til dig og dine behov.

 

Forholdet mellem din vægt og din seng

 

Når man skal finde den rigtige seng, er det essentielt, at man har sin vægt med i regnestykket. Din vægt er nemlig afgørende for, hvilken fasthed madrassen skal have. Som udgangspunkt ser forholdet mellem vægt og fasthed ud på følgende måde:

 

  • Under 75 kg kræver en medium fasthed
  • Mellem 75 og 95 kg kræver en fast fasthed
  • Over 95 kg kræver en ekstra fasthed

 

Nu kan det være, at du tænker, at det er problematisk at finde en seng, der har en fasthed, der både passer til dig og dine partner. Men det er slet ikke noget problem. Det er nemlig muligt at have forskellige fastheder i hver side af sengen i en kontinentalseng.

 

Et godt råd

 

Når du skal prøve at teste en seng i en butik, er det farligt at vurdere sengen på den korte tid, som du befinder dig i sengen. Man kan simpelthen ikke vurdere en seng på så kort tid. I den sammenhæng er det vigtigt, at du har gjort dit forarbejde, så du ved, hvilke senge der potentielt kunne passe til dig og dine behov. Så bliver det nemmere at finde den seng, som vil gavne din krop på den bedst mulige måde.

 

Kontaktinformation

  • , ,