lampefeber

Opnå den rette belysning over middagsbordet

Udvælgelsen af spisebordslamper af vigtig. Mange af os bruger nemlig spisebordet til andet end blot når middagen skal indtages. Det kan være hvis vi sidder og laver kreative projekter i weekenden, sidder og laver lektier med børnene om eftermiddagen og læser avisen en tidlig morgen. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring køb af spisebordslamper.



Overvej skærmbredde samt pære


Det kan være at dit spisebord er placeret således, at der ikke kommer meget lysindfald ind fra vinduerne. Her er det især vigtigt, at du vælger en model som har en god og funktionel belysning. Her vil det være en fordel at vælge en meget bred skærm, så lyset breder sig ud i lokalet. Hvis rummet derimod allerede er meget oplyst, kan det være en fordel at købe en lampe, som kun lyser nedad.



Dernæst er det også vigtigt at vælge den rette pære. Du kan vælge en kraftig pære med mange watt eller en mindre skarp lyskilde med færre watt. Det handler om at finde den rette middelvej, hvor du både kan se hvad du spiser og hvor du ikke bliver blændet.

 

Vælg en lampe hvor lysstyrken kan justeres

 

Hvis du er én af dem, som anvender spisebordet til alverdens ting, så kan det være en fordel at købe en spisebordslampe, hvor der kan justeres i styrken.



Det er en utrolig smart løsning. Når du først har fået én af disse lysdæmpende lamper ind i hjemmet, vil du hurtigt anskaffe dig flere lamper til de resterende rum. Dette giver nemlig en masse nye muligheder. Du kan hurtigt ændre på stemningen og atmosfæren med en lysdæmpende pære. Hvis du sidder og anvender bordet som arbejdsplads kan du skrue op for lysstyrken. Og hvis det er en aften, som står i romantikkens tegn, kan du skrue ned og tænde op for stearinlysene i stedet.

 

Kontaktinformation

  • , ,