photo-1526137530856-93b1c8f7f808

Leder du efter et unikt sofabord?

Går du rundt og kigger efter nyt sofabord, men kan simpelthen ikke finde noget, der er lige din smag? Måske er du træt af, at din stue ligner alle andres, og derfor har du brug for at skifte et møbel ud, så din stue kan matche din personlighed? Det er helt forståeligt. Interior er svært at blive klog på, og det er ikke altid let at sætte fingeren på, hvad det nu lige er der mangler. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du finder et unikt, og hvad du skal kigge efter, før du går ud og køber. 


Hvor finder jeg et unikt sofabord?

Ovenstående spørgsmål er selve koden til interior, for hvor går man på jagt? For det første findes der et hav af hjemmesider, som sælger rustikke sofaborde, hvilket er et godt sted at starte især for en nybegynder. Det er nemlig vigtigt at danne sig et overblik over, hvilken stil man ønsker. Derudover kan man gå i genbrugsbutikker og på loppemarkeder. Det er her, hvor du virkelig skal have øje for, hvilken stil du har, fordi du ellers kan gå glip af mange møbler, som kunne være lige din smag. Derudover er der også de specielle loppemarkeder, hvor prisen ligger i den dyrere ende, fordi de er håndplukkede i udlandet eller har en vis værdi, fordi stilen er tidløs. Så du skal også finde ud af med dig selv, hvor det er bedst for dig at finde dit nye sofabord, for alle ejer ikke en bil eller har tiden til at lede.

 

Hvad skal du være obs på, før du køber?

Det er meget vigtigt, at du som køber forstår, at sælgere især på loppemarkeder ønsker at tjene penge. Det betyder også, at de måler, hvor kløgtige salgs gener du har lige, når de ser dig. Det er derfor meget vigtigt, at du lærer at prutte om prisen, fordi de formentlig starter på en højere sats, end møblet egentlig er værd. Det er selvfølgelig ikke alle sælgere, som gør dette, og specielt ikke på ting, som du køber på nettet, men husk, at de er derude. Derudover skal du selvfølgelig kigge efter selv de mindste skrammer og ting på møblet, som kan være skadet. Man skal aldrig betale fuld pris for et møbel, som ikke er i tip top stand. Det er ikke det værd, specielt ikke, hvis det er et meget fint loppemarked. 

Kontaktinformation

  • , ,