pexels-elina-sazonova-1838554

Købeguide til kontinentalsenge - Fuld valuta for pengene

Din seng er nok det allervigtigste møbel i hele dit hjem. Det er det møbel, de fleste mennesker bruger mest tid i, og en god seng er derfor alfa og omega for god livskvalitet. En seng du ikke er tilfreds med, kan hurtigt komme til at spolere din nattesøvn, og uden en ordentlig nattesøvn kan den kommende dag blive svær og træls at komme igennem.

 

Et populært valg for alle der går op i at få den bedste søvnkvalitet, er de behagelige kontinentalsenge. Kontinentalsenge er populære, fordi de er pakket med komfort, hvilket især skyldes, at du med sådan en seng får hele tre forskellige madraslag. I en kontinentalseng får du altid en stærk kombination af følgende:

  • Et godt fundament i form af en boxmadras
  • Perfekt støtte til hele kroppen med en springmadras
  • Og øverst får du komfort med topmadrassen

 

Med det sagt så findes der et hav af forskellige kontinentalsenge, og det kan være svært at finde frem til lige præcis den seng, som passer til dig. Hvis du vil vide mere om kontinentalsenge, kan du se mere i artiklen https://sengeguruen.dk/kontinentalsenge/.

 

Sådan finder du den rigtige kontinentalseng

Der er en række forskellige ting, som adskiller kontinentalsenge. Det handler først og fremmest om pris og kvalitet, men hvilken prisklasse du skal gå efter for at få en seng i den kvalitet, du har brug for, kan være svært at finde ud af. Alligevel findes der nogle ting, du kan kigge efter for at vurdere senges kvalitet, inden du køber.

 

Du skal selvfølgelig først og fremmest kigge på kontinentalsengens tre forskellige madraslag. Du vil opdage, at der findes stor variation i madrasserne i forskellige kontinentalsenge, og det kan betale sig at sætte sig lidt ind i, hvad forskellene er.

 

Især ved topmadrasserne findes der mange forskellige slags, hvor du blandt andet kan vælge en latexmadras, som er kendetegnet ved, at den giver dig en solid og fast støtte til hele din krop. Eller du kan vælge en Wonderpur topmadras, som kendetegner sig ved at forme sig efter din krop, hvilket er med til at give dig en utrolig blød og komfortabel oplevelse, når du lægger dig på den. Der findes også mange andre slags topmadrasser, og det er vigtigt, du vælger den, der passer lige præcis til dit behov.

 

Dernæst skal du kigge på springmadrassen, der er senges midterste lag. Det er den madras, som yder støtte til din krop, og det er den, der bestemmer, hvor hård din seng er. Hvor hård din seng skal være, kommer igen helt an på dine behov. Det er dog altid en god idé at vælge en springmadras med pocketfjedre, som er udviklet til at give din krops forskellige dele individuel støtte, der hvor de har brug for det.

 

Til sidst kommer boxmadrassen, som er fundamentet for din seng og derfor også den del, der er helt uundværlig for sengen som helhed. Boxmadrassen har stor betydning for sengens komfort og hårdhed, og du skal derfor igen overveje, hvad dine behov er. 

 

Kontaktinformation

  • , ,
  • Tlf:
  • Web:
  • Email: