glasvaeg

Indret din bolig med en fed New Yorker væg

Har du efterhånden boet i din bolig i et par år, og trænger til at der skal ske lidt nyt? Det kan gøre rigtig meget for den følelse du har i dit hjem at få renoveret, tilføjet nye møbler eller andet interiør, eller blot at få rykket lidt rundt på det du allerede har. En New Yorker væg kan eksempelvis give helt nyt liv til din bolig, og har samtidig mange fede egenskaber. Trænger du til lidt forandring i hjemmet, men ikke rigtig ved hvad du skal gøre, for at give din bolig et friskt pust, så læs videre her, og find ud af hvordan en New Yorker væg kan hjælpe med den perfekte indretning i dit hjem. 

 

Håndlavede New Yorker vægge fra Danmark

Der kommer hele tiden nye trends inden for boligindretning, og det kan være en god idé at holde øje med, om der mon er noget du kunne prøve af derhjemme. En fed trend i øjeblikket, er eksempelvis de førnævnte New Yorker vægge. Skab kontrast, lysindfald og åbenhed med en New Yorker væg, og oplev hvordan din bolig føles som et helt nyt hjem. En New Yorker væg giver en fed kant til dit hjem. Hvis du tør kaste dig ud i sådan en, så beregn prisen på en specialproduceret New Yorker væg, og prøv at kaste dig ud i et nyt look til din bolig. 

 

Afskærm unødig støj med en New Yorker væg

En New Yorker væg er perfekt som skillevæg i de rum hvor du mangler en naturlig opdeling, uden at gå på kompromis med lysindfald eller åbenheden i rummet. Du kan eksempelvis vælge at opdele stue og køkken med en New Yorker væg, som kan give den nødvendige støjdæmpning, så du kan få ro i stuen, imens der kreeres lækre ting i køkkenet. Samtidig bevarer du åbenheden i rummet, men får også en fed, rå tilføjelse til din bolig, som giver et eksklusivt look. New Yorker væggen er også ideel til opdeling af eksempelvis mindre lejligheder, da den kan give dig den nødvendige opdeling mellem soveværelse og stue, uden at miste det vigtige lysindfald. Glasvæggen giver fede muligheder i forhold til indretning, og giver dig chancen for at tilføre noget til din bolig, som er lidt mere specielt, og som alle andre ikke har. 

Kontaktinformation

  • , ,