Hvilke gulvtyper bliver populære i 2021 (1)

Hvilke gulvtyper bliver populære i 2021?

Klassisk, naturligt, moderne eller måske farverigt? Ligesom det gør sig gældende for tøjmoden, så ændrer det sig også, hvilke gulve der er populære og som vi vælger at lægge i vores boliger om end det går knapt så stærkt, når vi ser på gulvtrends. Her får du et bud på, hvilke gulvtyper der bliver populære i 2021 fra en af Danmarks største gulvforhandlere FlotteGulve.dk.

 

Længere og bredere

En gulvtype, der altid er populær og som ikke ser ud til at gå af mode foreløbigt er plankegulvet. Der har de seneste år været en tendens til at brædderne bliver både længere og bredere og den tendens ser for alvor ud til at slå igennem i 2021, da udvalget af plankegulve med ekstra lange og brede planker vokser meget netop nu og der derfor er bedre mulighed end nogensinde før for at finde et af disse smukke gulve, der samtidigt matcher din smag og stil

 

Tonede trægulv

En anden trend indenfor trægulve i 2021 bliver gulve, der er overfladebehandlet med en tonet lak eller olie. Gulve der er overfladebehandlede med en hvidtonet lak eller olie har i mange år været populære, men nu er det også blevet populært med mørktonede gulve. De tonede gulve findes i mange forskellige nuancer, hvoraf de mest udbredte er de brunlige toner og ikke mindst de grålige og sorte toner, som er yderst populære.

 

Klik vinyler

Traditionelt set har vinylgulve haft ry for at have et plastisk udseende og tidligere var det heller ikke helt ufortjent, men med nutidens moderne vinylgulve forholder det sig helt anderledes ikke mindst hvis du vælger et vinylgulv med kliksystem eller en klik vinyl, som denne gulvtype også kaldes. En moderne kvalitets klik vinyl har så naturtro et træ- eller klinkelook, at det er svært at se forskel i forhold til ægte klinker eller trægulve. Samtidigt er gulvtypen let at lægge, meget slidstærk og har en særdeles god gangkomfort. Derfor er det heller ikke overraskende at klik- vinylerne i slutningen af 2020 nyder en stigende popularitet, der forventes at fortsætte i 2021.

 

Flere gulvtyper i samme klassiske mønster

Klik vinyler findes i mange forskellige flotte designs og en af mulighederne er at købe gulvet med trælook og i stavparket format, som gør det muligt at lægge gulvet i det klassiske sildebensmønster.

 

Sildebensmønstret er en gammel klassiker, der i sin tid var et udbredt gulvvalg i herskabslejligheder og villaer, men som i de senere år for alvor er vendt tilbage med fornyet popularitet.

 

Denne popularitet skyldes ikke mindst, at laminatgulve i stavparket format og med kliksystem kom på markedet og gjorde det muligt at få et sildebensgulv på et lavere budget.

 

Med introduktionen af klik vinyler, som kan lægges i sildebensmønsteret forventes trenden med sildebensgulve at fortsætte, hvad end det er som trægulv, laminatgulv eller klikvinyl.

 

Større individualitet

En anden trend for 2021, der er værd at nævne er, at meget tyder på at flere og flere tør skille sig ud fra mængden ved at vælge et gulv, som ikke nødvendigvis ses hos naboen og som er en markant del af indretningen frem for en neutral baggrund for den øvrige boligindretning. Der er da også utroligt mange muligheder for at finde et gulv, der er det helt rette for dig og din pengepung, udvalget er nemlig større end nogensinde før. Et godt sted at starte kunne være hos Flottegulve.dk, som er en af landets store forhandler af vinylgulve.

 

Kontaktinformation

  • , ,