<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Har du lige koebt hus
Arkikler

Annonce

Har du lige købt hus?

Huskøb er spændende. Det er det næste store skridt i forholdet og familien, og du kan sikkert næsten ikke vente. Men det bliver du nødt til lidt endnu. For hvad med møblerne? Er du flyttet fra en lille lejlighed med din kæreste til et hus, så vil I nok finde ud af, at der slet ikke er nok møbler til at fylde huset ud. Hvilke møbler skal I have? Og hvordan skal indretningen være? Hvis I gerne vil vide mere, så find inspiration her til, hvilke møbler der er på markedet.

 

Få overblik over rummene

Inden du går ud og køber en masse møbler sammen med din partner, så tag jer noget tid til at lave en plan. Hvor mange rum er der i huset? Print eventuelt en plantegning ud, så I har et bedre overblik over rummene. Hvor skal soveværelset være, hvad med et kontor? Sådanne ting skal I have styr på som det allerførste.

 

Først herefter kan I finde ud af, hvilke møbler I mangler til de forskellige rum. Kig internettet igennem for inspiration, så I har en ide om, hvad I gerne vil have.

 

En bestemt stil?

Når I køber møbler, kan det være, I har lyst til at gå efter en bestemt stil. Har I nogle møbler med jer fra lejligheden, så overvej om de nye møbler skal være i samme stil. Når man tænker over indretningen, vil man kunne skabe en sammenhæng i hjemmet, og det kan være I også vil det.

 

Når I tænker over indretningen, hvilke møbler, hvad der skal hænge på væggene, så kommer I til at kunne se jer selv i det. Vær gode til at kommunikere, så I begge bliver glade for resultatet. Markedet er kæmpe stort, så det er godt have en ide om, hvad man vil, inden man tager ud og køber.

Kontaktinformation
Tlf:
Web:
Email: