solamagicshopcom18102021

Guide: Nyd din terrasse om vinteren med en terrassevarmer

Gasbaserede terrassevarmere møder i de her tider hård konkurrence fra infrarøde terrassevarmere, der kører på strøm alene og derfor ikke kræver forbrænding af gas for at varme terrassen op i årets kolde måneder. Desuden er der ingen lugtgener forbundet med en infrarød model, og i modsætning til gasbaserede varmere går varme ikke tabt i luften ved infrarøde varmere, men når i stedet sit mål.

 

Varmere kan monteres på mur, tag og stativ

Er du på udkig efter en terrassevarmer, kan du altså med fordel vælge en infrarød model – evt. flere af samme slags for at kunne lave et setup, hvor du ved, at der ikke er nogen del af terrassen, du kan tænkes at færdes på, der ikke bliver varmet op af lamperne. Lamperne kan du montere på mure, fra taget eller på et stativ, så du ikke helliger plads på selve terrassen til din infrarøde terrassevarmer.

 

Energieffektive infrarøde terrassevarmere

Selvom du selvfølgelig skal regne med en højere elregning, når du vælger at købe terrassevarmere til at varme op på årets kolde tider, kan du trøste dig med, at moderne varmere er energieffektive, så langt det meste af strømmen går direkte til at producere varme. Ønsker du kun at få det varme, du har behov for, kan du vælge en model med den størrelse, der giver dig den rette varmestråling.

 

Tag terrassen tilbage med en terrassevarmer

Logikken ved at få en terrassevarmer er selvfølgelig, at du ikke længere behøver lade det at nyde en kop kaffe eller en lækker aftensmad på terrassen kun være dig forundt om sommeren. Ved at lade en moderne terrassevarmer varme terrassen op med infrarøde varmestråler gør du den behagelig at være ude på året rundt. På den måde får du det meste ud af din terrasse – så prøv én af lamperne.

Kontaktinformation

  • , ,