jose-alonso-6ZSzKPHfooU-unsplash

Gør din lejebolig i København mere attraktiv

Når det kommer til lejeboliger i København, er det ikke kun beliggenheden der betyder noget, det er i den grad også helhedsindtrykket - og det er dét man kan ændre på, modsat beliggenheden. Så hvis du står og skal pifte til lejebolig op og gøre den mere attraktiv for potentielle lejere, så er du havnet det rigtige sted. Vi kommer nemlig ind på de ting, som spiller en afgørende rolle for helhedsindtrykket af boligen og som derfor kan give din bolig det bedst mulige udgangspunkt for nye lejere.

 

Skab plads

De fleste lejeboliger i København er nogle små lejligheder, og derfor er det vigtigt, når man indretter, at tage ekstra hensyn til de få kvadratmeter. Det er altså altafgørende, hvordan man udnytter disse kvadratmeter og det er gennem indretningen, man kan løse dette. Er din lejebolig lille er det nemlig en god ide at indrette med lette møbler, der ikke tynger rummet, men som tværtimod skaber en let fornemmelse. Man kan med fordel også gøre brug af væghængte møbler. På den måde sparer man på gulvpladsen of rummet vil syne større.

 

Få lyset ind

Et andet trick til at få rummet til at syne større er at få så meget lys ind i boligen som muligt. Det handler altså om at udnytte det naturlige lys bedst muligt, og skabe den rette belysning, der hvor det naturlige lys ikke rækker. Man kan udnytte det naturlige lys og sprede det i boligen ved at bruge spejle i indretningen. Spejlene vil være med til at reflektere det naturlige lys og dermed få det ud i de kroge, det ellers ikke ville trænge ud i. De steder, hvor det naturlige lys ikke når hen, og vi ikke kan hjælpe det hen, er det vigtigt med god belysning. Alle elsker et lyst hjem, så sørg for der er godt lys og belysning overalt.

 

Hold facaden pæn

Facaden er ligesom boligens ansigt, og det er derfor også vigtigt at den holdes ved lige. Facaden er det første, der møder potentielle lejere og det skal derfor stå skarpt. Vedligehold er nøglen til det gode førstehåndsindtryk, samt bygningens stand og det er både i form af maling, rens og så videre. Man kan blandt andet læse mere om tagrenderensning i København her.

 

Kontaktinformation

  • , ,