1651-L1012 Indretdk Unsplash

Giv hjemmet et nordisk touch

Nordisk design er populært som aldrig før. I udlandet er man begejstrede for både nordisk mad og design. Før trenden ind i dit hjem. Vi guider dig til, hvordan du giver stuen et flot nordisk præg med nogle flotte nordiske plakater.

 

Måske er det på grund af vores klassiske møbeldesign, verdensberømte krimiserier eller verdensberømte madlavning? En ting er i hvert fald sikkert: Alt fra Norden er noget af det mest moderne, man kan opstøve i øjeblikket. Med vores minimalistiske, stilrene og dog elegante design, har skandinaviske designere forbløffet designentusiaster over hele verden. Og du kan være med på bølgen. Særligt når det kommer til plakater.

 

Du kan pifte din stue op med nogle flotte vægdekorationer. Plakater kan give dit hjem et elegant look, så det kommer til at se moderne og stilbevidst ud. Du kan også gå skridtet videre, hvis du dækker hele væggen med plakater. Billedvægge kan få din stue, dit værelse eller kontor til at føles som et helt galleri. Hvis du eksempel ophænger denne smukke, gyldne billedvæg med løve får du dig et iøjefaldende blikfang midt i dit rum.

 

Nordisk boligindretning

Den danske designer KASPERBENJAMIN står bag en serie af smukke, stilbevidste design, som er klar til at ramme ind og hænge op på væggen. Hans arbejde strækker sig bredt. I hans kollektion finder du både dekorative illustrationer, der i sin diskrete skandinaviske stil udfylder plakaterne med stilrene linjer.

 

Kollektionen er dog bred. Du kan også finde billeder fra naturlige omgivelser fra både den skandinaviske natur og mere eksotiske egne af verdenen. Det kunne eksempelvis være KASPERBENJAMINs dyrebilleder af løver og leoparder, de urbane billeder fra alverdens storbyer eller billederne af grønne planter.

 

Omdan væggen til et galleri

Én smuk plakat kan i den grad fylde et helt rum ud. Men hvorfor stoppe der? Hvorfor ikke skabe en hel serie af billeder, så du dækker hele væggen med billeder. Mange plakatdesignere laver serier af billeder, så de kan indgå i en sammenhæng med de øvrige plakater. Når de hænger ved siden af hinanden, kalder man det for en billedvæg.

 

Når de hænger der sammen og danner et fælles, sammenhængende indtryk. Så føles det lidt som om, du har omdannet dit hjem til et galleri. Et galleri, hvor du kan kalde dig selv for kuratoren. Med de mange valgmuligheder for designs kan du vælge det galleri, som passer til din smag og dit hjem. Ofte kan du også købe hele billedvægge i en samlet pakke. Billederne kommer i forskellige størrelser men udgør en stærk helhed. Du får også lidt pakkerabat, så der er gode penge at sparre.

 

Produceret i Danmark

Designeren KASPERBENJAMIN designer fra sin base i Odense. Plakaterne bliver trykt i Roskilde. På den måde er det altså dansk og nordisk design igennem hele produktionsfasen. Fra designer til forsendelse. Hele vejen igennem kan man mærke den særlige, nordiske kvalitetsbevidsthed i disse smukke rammer.

Du skal heller ikke frygte for naturbevarelsen, hvis du bestiller en plakat med en træramme. Producenten sørger nemlig for, at træet til rammerne bliver indkøbt fra områder, hvor man planter flere træer, end man fælder.

Kontaktinformation

  • , ,