indretdk - danskfliselagerdk - 11-05-2021

Giv hjemmet en opdatering

Er du træt af at se på de klinker, der altid har ligget i dit bryggers? Det er der heldigvis noget at gøre ved. Typisk i ældre hjem har du måske sort-hvide, små klinker i højglans eller medium glans, som efterhånden har fået mørke fuger og er ved at være slidt lidt de steder, hvor der er blevet gået meget på dem, specielt omkring entredøren, hvor folk er kommet indenfor med sko på gennem de sidste mere end 50 år.

 

Der er mange overvejelser, når man skal have nyt gulv, men i et bryggers kan det især betale sig at tænke i klinker og fliser frem for et træ- eller laminatgulv. Klinker behøver ikke være små og kedelige. Skifer er noget af det, der er særligt populært for tiden, og her har du mulighed for at vælge store skiferfliser, som fylder meget. Det er med til at give sammenhæng til gulvet, der bliver mere organisk.

 

Skab overblik over produkterne

Synes du det er lidt en jungle at finde rundt i produkterne? På hjemmesiden er samlet et stort udvalg af klinker og fliser fra førende europæiske producenter, og det er alle sammen nogle, du kan få fat i. Derfor handler det for dig måske om at få kigget igennem, hvad det egentlig er, du godt kunne tænke dig og få forventningsafstemt, så du kan blive helt tilfreds med det slutresultat, du får. De mange klinker til gulv giver mulighed for at lege med både farve, størrelse og materiale.

 

Det samme materiale kan have helt forskellige udseender og udstråling hvis det er skåret i forskellige størrelser, og i store, åbne rum kan det føles endnu mere rummeligt, hvis man vælger en stor flise, der skaber noget sammenhæng og bygger rummet sammen, hvor mindre fliser til gengæld kan virke mere passende i mindre rum, hvor en stor flise kan virke overvældende.

Kontaktinformation

  • , ,