Indret

Få et soveværelse med plads til ro og fordybelse

Soveværelset er på mange måder et helle. Det er det sted, hvor du trækker dig tilbage efter lange arbejdsdage, begivenhedsrige fester, skænderier med veninderne eller store familiefødselsdage. Det er her, du finder ro og tid til at bearbejde alle de ting, der sker for dig i løbet af en dag - stort som småt. Alt dette stiller store krav til soveværelset som rum. 

 

Indretningen er ikke ligegyldig, når det er her, du skal kunne samle dine tanker og skabe overblik. Derfor er det en rigtig god ide at være ekstra omhyggelig, når du udvælger materialerne og møblerne til dit soveværelse. Uanset om det gælder gardiner, sengebord, skab eller kommode, så skal de bidrage til den afslappende atmosfære. 

 

Gør dig umage med valg af seng og sengebord

Når du skal møblere dit soveværelse, kan du benytte dig af mange forskellige møbler. De to mest essentielle er dog sengen og sengebordet. Et sengebord kan både være et funktionelt og smukt møbel. Det kan gemme på alt dit rod i sine skuffer, samtidig med, at det ser helt pænt og minimalistisk ud udenpå. Du kan finde mange forskellige sengeborde her.

 

Når du skal vælge din seng, skal du stille nogle krav til den. Du skal naturligvis ligge godt i den, og den skal have den rigtige størrelse. Derudover skal den også kunne give noget til indretningen af rummet. Det er soveværelsets omdrejningspunkt, og det er derfor vigtigt, at du også synes, den er flot at se på. Det giver naturligvis sig selv, at du med fordel kan vælge en seng og et sengebord, som passer sammen. 

 

Farver kan skabe stemninger 

Nogle ville måske sige, at et soveværelse skal være sammensat af dæmpede, rolige farver, som ansporer til afslapning og nærhed. Det er dog meget forskelligt, hvordan vi hver især responderer på de forskellige farver og kombinationerne af dem, og derfor skal du vælge den farvesammensætning, som giver mest mening for dig. 

 

Det er ikke alle der finder ro i et soveværelse sammensat af udelukkende beige eller hvide nuancer. Hvis du finder mest ro i en lilla seng og et grønt sengebord, så skal du vælge de farver. Der er ingen regler. Det vigtigste er, at du føler dig afslappet og tilpas i dit soveværelse. 

 

Gode materialer kan gøre hele forskellen

Når du skal vælge både møbler, tekstiler og alt andet til dit soveværelse, kan du med fordel vælge dem i materialer, som du synes er rare og beroligende. Det er eksempelvis ligegyldigt, at dit sengetøj er gult og rart at se på, hvis det føles som sandpapir at lægge sig i. 

 

Så selvom det er nemt at bestille alting på nettet, så husk at tjekke returretten. Det skal nemlig gerne kunne sendes tilbage igen, hvis du ikke synes, materialet er, som du havde håbet på.

 

Det vigtigste, når du indretter dit soveværelse, er uden tvivl, at det er det rigtige for dig. Dermed ikke sagt, at du ikke kan finde masser af inspiration i moderne boligmagasiner. Husk blot, at bare fordi det er moderne, så er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at det er det rigtige for dig.   

 

Kontaktinformation

  • , ,
  • Tlf:
  • Web:
  • Email: