indretdk - wwwinprodk - 05-07-2021

Bliv klogere på forskellige flisematerialer

Hvis du går med tanken om, at du godt kunne tænke dig at få lagt marmorgulve i dele af dit hjem, har du måske også tænkt, at marmor er marmor, og at der ikke findes så mange forskellige typer.

 

Men det er ikke helt sandheden. Ligesom med mange andre sten findes marmor i flere udgaver, og selvom du måske har tænkt, at der findes både det gråhvide samt det næste sorte marmor, er der også flere andre, yderligere underinddelinger.

 

Der er forskel på, om stenen er behandlet, så den har fået en slebet, glat overflade, eller om det i stedet er poleret. Den udgave, der er slebet, vil have en mat finish, mens den polerede vil være skinnende, som er det mange typisk associerer med marmor. På den tromlede overflade er kanterne afrundede. Denne type er også mat.

 

Firmaet, der forhandler de mange forskellige typer af sten, har udelukkende fliser at ekstra høj kvalitet i sortimentet, så uanset hvilken du ender med at købe, kan du stole på, at det er ordentlige varer, du modtager.

 

Traditionsrigt firma

Idet forhandleren har 20 års erfaring med salg af fliser, kan du også forvente at kunne få den hjælp og vejledning, du har brug for. Her handler det ikke kun om fliser til badeværelset. Du kan ligeledes kigge på det brede udvalg af sten, der er til udendørs brug, og som blandt andet kan være med til at give din have nyt liv, hvis du efterhånden gerne vil have noget andet at se på.

 

Polerede, glatte sten kan stå godt til en sirlig, snorlige have, mens skiferfliser måske kan skabe lidt kontrast til det samme. Omvendt kan det også falde godt i med en have, der måske er knapt så ordentlig men i stedet delvist får lov til at leve lidt sit eget liv i nogle områder.

Kontaktinformation

  • , ,