michael-oxendine-GHCVUtBECuY-unsplash

3 simple råd til indretning af stuen

Stuen er et af de rum, man opholder sig mest i, og derfor er det også en god idé at investere i indretningen af denne. Det skaber nemlig en helt anden stemning og charme i stuen, hvis der er blevet nusset omkring indretningen. Så hvad enten man er blevet træt af sin nuværende stue, eller man skal indrette stuen i sit nye hus, så tag et kig her. Denne artikel kommer nemlig med 3 simple råd til indretning af stuen

 

Farver på væggene skaber liv 

Der er ikke noget så kedeligt, som en stue uden noget på væggene. Det er derfor en genial idé at sørge for at have nogle flotte og farverige malerier på væggene i sin stue. Man kan jo vælge nogle malerier i iøjnefaldende farver, da det vil skabe en ny dynamik i rummet, og dermed give stuen et personligt og udtryksfuldt design. Hvis malerier ikke kan dække ens behov for fornyelse i stuen, kan man vælge at male væggene i en anden farve - det vil med garanti skabe en ny stil i stuen. Man kan også vælge at male bare en enkelt væg i en anden farve, da det også er med til at give rummet sin helt egen karisma. 

 

Luft omkring møblerne er vigtigt

Det er vigtigt, at man sørger for, at der er plads rundt om møblerne, når man indretter sin stue. En god tommelfingerregel er, at der skal være 10-15 cm fra møblerne hen til hjørner og vægge i stuen - på den måde kan man undgå at skabe et rodet og forvirrende udtryk i stuen. Ved at have luft omkring sine møbler i stuen, sikrer man sig, at rummet virker let og opryddeligt. Derudover kan man bidrage til det lette og pæne udtryk i stuen, ved at prioritere oprydning og rengøring jævnligt. 

 

Dekorer stuen ordentligt 

Det at dekorere sin stue på en hyggelig og personlig måde er altafgørende, når det kommer til at skabe en god stemning i rummet. Det er derfor en god idé at gå all in på at dekorere sin stue ordentligt. Man kan købe en masse nye planter og blomster, som er med til at skabe liv i stuen. Man kan også gøre det hyggeligt og charmerende med en masse nye lysestager eller vaser - det vil give stuen et personligt præg. Ydermere, kan gulvtæpper give en helt utrolig hyggelig stemning i den kære stue. Tag derfor og pynt stuen op på bedste vis - det er kun fantasien, der sætter grænser for hvor hyggeligt, det kan blive. 

 

Kontaktinformation

  • , ,
  • Tlf:
  • Web:
  • Email: