Skaermbillede 2020-12-01

3 muligheder for renovering af badeværelset

Står du i en situation hvor du godt kunne tænke dig et nyt badeværelse. Det gamle lever måske ikke helt op til resten af hjemmet og trænger egentlig bare til en kærlig hånd. Men her er der flere ting man kan gøre. Det er nemlig ikke helt lige meget når det kommer til det økonomiske hvilken løsning du vælger. Er du ude i et helt nyt badeværelse i et andet rum end det nuværende eller vil du blot renovere det gamle? Det kan også være du roder dig ud i at lave en tilbygning med et helt nyt badeværelse i. Der er mange muligheder som ligger i forskellige prislejer. Har du behov for hjælp eller assistance så tilkald elektriker akut med døgnvagt

 

Nyt badeværelse i andet rum end nuværende

I den dyre ende af skalaen ligger dét at lægge nyt badeværelse i et andet rum i huset end der hvor der allerede er badeværelse. Dette skyldes en masse kompliceret VVS arbejde, som inkluderer at skulle trække nye ledninger og rør til det nye badeværelse. Så hvis du gerne vil spare en smule økonomisk kunne det være at du skulle overveje blot at renovere det allerede eksisterende badeværelse. Går du med denne løsning vil LJ Electric kunne hjælpe dig hvis du får behov for det. 

 

Nyt badeværelse i tilbygning

I prisklassen under førnævnte ligger badeværelset i en ny tilbygning. Hvis du ikke er ude i det komplicerede VVS arbejde, kan du med fordel lave en tilbygning og spare lidt. Ligger du tilbygningen nær et bryggers, vil man kunne spare endnu mere. Dette skyldes at alle de vigtige ting til et badeværelse, som rør og ledninger starter i bryggerset. Herved skal rør og ledninger ikke trækkes så langt og der er derfor penge at spare hvis du vælger denne løsning. 

 

Renovering af allerede eksisterende badeværelse

Går du med den sidste løsning vil du slippe billigst afsted. Her vil der nemlig ikke skulle rives en masse ned men blot rykkes lidt rundt og eventuelt købe nye møbler. Her vil du slippe nemt fra renoveringen ved at tilføje nye klinker, låger og skabe. Her vil det også være en ide at fokusere på udstyret hvis man vil spare penge. Skabe og armatur behøver ikke være i den eksklusive afdeling og du kan herved spare en skilling som kan bruges andetsteds. Her handler det om prioriteringer. 



Kontaktinformation

  • , ,