intan-indiastuti-SufJtmQloUM-unsplash

3 lækre tilføjelser til dit badeværelse

Badeværelset kan hurtigt blive et kedeligt rum, som blot består af at udfylde nogle basale behov. En vask, en bruser, et toilet og skab. Hvad mere er der brug for? I realiteten intet, men har du muligheden og pladsen, findes der flere måder, hvorpå du kan gøre dit badeværelse lidt lækrere og måske endda lidt mere luksuriøst. 

 

Seje gadgets 

Der er ikke noget, der kan opgradere dit badeværelse som en fed gadget, som gør livet nemmere for dig. Du kan eksempelvis installere en varmluftstørrer på badeværelset. Drop håndklædet og nyd en varmlufttørring, så slipper du for følelsen af hårde, slidte håndklæder, og kan i stedet stå i ro og mag og nyde at blive tørret af behagelig varm luft. En rigtig luksus opgradering til dit badeværelse, som uden tvivl vil gøre dine gæster misundelige. Du kan også få opsat et par lækre højtalere på badeværelset, så du altid har den bedste lyd, mens du skråler med på musikken i badet. 

 

Badekar 

Findes der noget bedre, end et varmt karbad efter en lang og opslidende dag? Med et lækkert badekar kan du give dig selv en rolig stund, når du har behov for det, eller nyde en romantisk aften med din partner. Har du små børn, er badekarret også altid et hit hos dem, og de kan med garanti få lang tid til at gå med at lege i badekarret. Så slipper du også for at bakse med en balje i brusenichen, når de små skal vaskes. Der findes mange forskellige slags badekar på markedet, og der er derfor mange muligheder, hvad end du er til det mere luksuriøse eller det praktiske look. Lige meget hvad, vil et badekar være en skøn tilføjelse til dit badeværelse, såfremt du har pladsen selvfølgelig. 

 

Flotte accessories 

Har du ikke den store plads på badeværelset og har dermed svært ved at få plads til eksempelvis badekar og andre store tilføjelser, så er der heldigvis andre ting, du kan gøre for at pifte dit badeværelse op. Det kan være noget så simpelt som et flot spejl i et smart design eller nogle specielle knager, som giver et nyt look. En flot sæbedispenser og holder til din tandbørste kan også hurtigt gøre rummet mere stilet og med et fedt billede på væggen, kan du skabe liv i rummet. Vælg et tema til dit badeværelse og find nogle fede ting, som passer til. Skab en hyggelig oase med rolige farver og eventuelt en plante eller to, så du får et hyggeligt og fint badeværelse.

Kontaktinformation

  • , ,