<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=189681228041728&amp;ev=PageView &amp;noscript=1"> Sådan finder du den bedste ergonomiske siddeposition i 2020

Sådan finder du den bedste ergonomiske siddeposition i 2020

Annonce

 

Det er naturligvis aldrig sundt for kroppen at bruge det meste af dagen på at sidde ned på en kontorstol. Dog er det nødvendigt for mange, da det er en del af jobbet. Derfor er det naturligvis vigtigt, at man sørger for at give selv sig de bedste betingelser, og det kan man f.eks. gøre ved at investere i en ergonomisk kontorstol.

 

Her i artiklen kan man læse mere om, hvad man skal være særligt opmærksom på ved valg af en ergonomisk kontorstol, så man kan finde den bedst mulige løsning.


Både sædehøjde, dybden og ryglænets skal kunne justeres

Hvis man vil finde den bedste ergonomiske kontorstol, er der forskellige faktorer, man bør være særligt opmærksom på. Det er først og fremmest vigtigt, at man sikrer sig, at både dybden og sædehøjden kan justeres. Herudover er det også vigtigt, at det er muligt at justere ryglænet, så det kan tilpasses svajet i lænden. Det er klart også en fordel, hvis man justerer sædet og ryglænet hver for sig, og at sædets polstring bøjer nedad ved kanten, og at det er afrundet. Det er desuden vigtigt, at man kan justere armlænene i både højde og bredde, og endelig er det klart at foretrække en ergonomisk kontorstol med fem ben.

 

Opnå den rette siddeposition

Det er de færreste mennesker, der i dag har et arbejde, hvor de ikke er nødsaget til at bruge flere timer ad gangen på at sidde ned på en kontorstol. Herudover er der også mange pligter derhjemme i privaten, der foregår siddende. Derfor er det af afgørende betydning, at man har en stol, der hverken overbelaster nakken, skuldrene eller ryggen. Med en ergonomisk kontorstol vil man kunne opnå den rette siddeposition, og på den måde mindske risikoen for arbejdsbelastninger mest muligt.

 

Læs også: Portræt af designer Hans Thyge: Designdirigenten

 

Gør din arbejdsdag mere effektiv og behagelig 

Når man sidder ned flere timer i streg bag et skrivebord, kan man nærmest ikke undgå at opleve spændinger i både lænd, ryg og nakke. Det er altså utroligt belastende for kroppen at sidde ned i flere timer, og hvis man ovenikøbet har den forkerte kontorstol, vil det kunne medføre kroniske skader. Man har heldigvis mulighed for at forbedre siddekomforten betydeligt ved at investere i en ergonomisk kontorstol. På denne måde kan man gøre de mange timer bag skrivebordet langt mere effektive og behagelige for sig selv. 

  

Dansk Kontorstole Forsyning

Naverland 34

2600 Glostrup

TLF.: 70 60 50 05

web: https://www.dankontorstole.dk 

CVR: 36556765

 

Få mange forskellige variationsmuligheder siddende

Der er mange helt almindelige kontorstol, der fås i et flot design, og som umiddelbart ser gode, komfortable og behagelige ud. Disse er dog sjældent velegnet til stillesiddende arbejde i flere timer, hvorfor man ikke bør lade sig snyde af dette. Det særlige ved en ergonomisk kontorstol er netop, at den er designet på en sådan måde, at den er i stand til at støtte kroppens bevægelser, og herudover øger den blodcirkulationen. På den måde aflaster man sin krop i løbet af arbejdsdagen, i og med at den giver mange forskellige variationsmuligheder.

 

Hos Dansk Kontorstole Forsyning tilbyder man de bedste ergonomiske kontorstole på markedet fra de førende mærker og producenter.