<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=189681228041728&amp;ev=PageView &amp;noscript=1"> Derfor skal du vælge garderobeskab med skydelåger

Derfor skal du vælge garderobeskab med skydelåger

Annonce

 

Garderobeskabe med skydelåger bliver mere og mere populære, og det er der flere grunde til. Den klart største fordel ved skydelåger er, at de passer ind i langt de fleste hjem uden af være i vejen, som mange af de traditionelle garderobeskabe kan være, da lågerne skal kunne åbnes ud ad. Og det er ikke altid, at det lige passer ind i indretningen, specielt ikke hvis det er på et lille værelse, hvor man gerne vil udnytte pladsen bedst muligt.

Der findes forskellige typer af garderobeskabe med skydelåger. Producenten Decoslide har lavet fire flotte modeller, med hver deres egenskaber:

 

Decoslide SHAKE

Kendetegnet for denne model er dens fine og rene linjer der smukt lukker af til skabet bag. Den består af 4 frontplader der danner rammen for dette simplificerede design.

 

Decoslide FUNKIS

Med denne model er designmulighederne næsten uendelige. Du har mulighed for at tilpasse lågerne i lige de farver du bedste kan lide. Og så er lågerne i denne model næsten lydløse.

 

Decoslide MODERN

Dette design er klassisk smukt og tidsløst. Med aluminiumsstykker mellem de enkelte elementer i skydelågerne, giver det skabet et stilrent design som kan benyttes alle steder i boligen.

 

Decoslide Spejl

Med dette skab får du ikke bare elegante låge, men spejle. Spejle giver en fornemmelse af mere lys og plads i rummet. Derfor er denne perfekt til det værelse hvor pladsen måske er trang og man ønsker at udnytte pladsen noget bedre.

 

 

Fælles for dem alle er, at de kan fås i specialmål, så de kan tilpasses højden til dit loft, så du undgår spildplads mellem skab og loft.

 

Hvis du står og gerne vil bytte dit gamle skab ud med et af disse elegante garderobeskabe, men ikke lige har pengene til det. Så kan du tage du her tage et relativt billigt lån, der passer til dit behov.