<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=189681228041728&amp;ev=PageView &amp;noscript=1"> Dekton XGloss kaster glans på Mercedes-Benz Fashion Week i Madrid

Dekton XGloss kaster glans på Mercedes-Benz Fashion Week i Madrid

Annonce

 

Den nye kollektion af ultra-kompakte overflader fra Cosentino Group kan fås i fem forskellige farver, og Dekton Xgloss skabte en spektakulær catwalk i den netop overståede modeuge i Madrid.

 

 

Ailanto præsenterede deres nye tøjkollektion på modeugen, som var en fin kombination af farverig og dog underspillet elegance, som sammen med den skinnende Dekton-overflade gav en stor oplevelse for publikum. Designer for Ailanto, Aitor Muñoz, fortæller om samarbejdet:

 

- Vi valgte Dekton-overfladen for vores catwalk, da vi ville fremvise vores kollektion på et materiale, som giver en ekstraordinær, æstetisk oplevelse. Vi ønskede et geometrisk mønster, som understøttede vores kollektion, og det kunne Cosentinos teknikere løse til perfektion. Og da modellerne gik ned ad catwalken, var det fantastisk – et billede på sofistikation og tidløs elegance.

 

 

Slidstyrke og visuelle kvaliteter mødes

Dekton Solid XGloss kollektionen, som netop er blevet præsenteret, er det seneste eksempel på Cosentinos evne til at tænke innovativt Det har taget næsten to år at udvikle en ny, revolutionerende overfladebehandling, som er baseret på nano-teknologi. Materialet muliggør, at lysets refleksioner skaber et spændende spil, som sammen med den store slidstyrke giver arkitekter og designere enorme kreative muligheder.

 

For Santiago Alfonso, Cosentinos marketings- og kommunikationsdirektør er det med stor stolthed, at være en del af Fashion Week i Madrid og at samarbejde med Ailanto:

 

- Der er i virkeligheden en del ligheder mellem de to virksomheder i forhold til den måde, vi arbejder med kreativitet og design. Det er harmonien mellem de to kollektioner sidste uge et tydeligt bevis på.

 

Takket være det nye samarbejde, styrker Cosentino sit forhold modeverdenen, og man bygger videre på tidligere shows, hvor man lavede en catwalk af Silestone-materialet, der er et andet af virksomhedens kerneprodukter.