WOODLIVING

 "Træ er et levende materiale", og i Woodliving synes vi, det er synd, at meget træ bliver kasseret umiddelbart efter dets første karriere er overstået.

Det kan være et flot, gammelt historisk gulv i en kirke, eller loftbjælker fra et bondehus. Selvom disse bygninger renoveres eller restaureres, betyder det ikke, at de gamle, gode materialer behøver at gå tabt.

I Woodliving bruger vi netop dette træ, som har en historie, charme og høj kvalitet og giver træet et nyt liv. 

At genbruge "gammelt" træ har mange fordele. For det første er det utroligt flot og ofte af en lang højere kvalitet end træ groet i nyere tid. For det andet har det en helt unik og særskilt patina som giver en fantastisk charme og individuel fremtoning af det færdige møbel.

WOODLIVINGs vægbeklædning

WOODLIVINGs vægbeklædning

Trænger din stue til et pift? Med WOODLIVINGs vægmoduler kan du nemt og hurtigt montere vægbeklædning på dine vægge. Vægmodulerne kan fås i netop den farve, du ønsker dig og k...

woodliving

WOODLIVING

WOODLIVING er et lille dansk møbelværksted, som har specialiseret sig i at lave møbler og brugsgenstande af genbrugstræ. Alle møbler bliver lavet på mål efter kundens ønsker, og kommer derfor, med masser af historie og patina, til at passe perfekt ind i hjemmet eller virksomheden. I samarbejde med kunderne udvikles der løbende nye designs, så møblet bliver helt unikt for den enkelte.

Kontaktinformation
WOODLIVING
Humlebækvej 39
3480 Fredensborg
Tlf:+45 3119 3393
Web:
Email: