Møbelsnedkeri Kjeldtoft

 

Vi indgår i tætte samarbejder med ambitiøse designere, arkitekter og bygherrer. Med designer Jasper Morrison har vi lavet et kombineret skabs-senge-tv-møbel til et palads i Qatar.

 

For Cubo Arkitekter har vi snedkereret inventar og møbler fra reoler til dueslag og velkomstskranke til Rytmisk Musikkonservatorium. Og med Kirk Kapital som bygherre har vi indrettet en jagtgård med komplet møblement fra senge til køkkenskabe.

 

Røget eg i Moltkes Palæ

Røget eg i Moltkes Palæ

Kjeldtoft Møbelsnedkeri udstiller på Dansk Industris kuraterede udstilling ’Drink, Daze, Dine and Dream’ under designeventen 3 days of design. Og byder på både møbler, snak og...

Sofa samarbejde på museum

Sofa samarbejde på museum

Off blev lavet til Snedkernes Efterårs-udstilling for to år siden. Nu bliver Isabel Ahms sofa, som Kjeldtoft har snedkereret, en del af Trapholts permanente samling. Man blive...

25 år i møbeldesignets tjeneste

25 år i møbeldesignets tjeneste

Det gode håndværk og løsning af kreative udfordringer er centrale styrker hos Kjeldtoft Møbelsnedkeri, som nu fejrer sit 25-års jubilæum og som i stigende grad målretter sig det professionelle segment.

moebelsnedkeriet-kjeldtoft

Møbelsnedkeri Kjeldtoft

vi kan lide at samarbejde med de bedste

 

Kjeldtoft er et af Jyllands førerende møbel- og inventar snedkerier med værksted og showroom i Aarhus.

 

Vi samarbejder med dygtige arkitekter og designere, og vi kan lide at samarbejde med håndværkere, der kan deres kram. Da vi lavede Isabel Ahms sofa OFF til Snedkernes Efterårsudstilling var det Brdr. Petersens Polstermøbelfabrik, der stod for polstringen.

Kontaktinformation
Møbelsnedkeri Kjeldtoft
Årslev Kirkevej 20
8220
Tlf:+45 86 29 20 22
Web:
Email: