GrapeDesign


Impact random wallcover

Det var materialet, der satte os i gang med udviklingen af Impact random wallcover. En dekorativ akustisk vægbeklædning i kork. Den lidt grove spagnumbrune kork bliver næsten gylden, når den belyses direkte. Derfor blev lys og skygger også valgt ind som vigtige dele af det dekorative element og motiverede udformningen af de bølgende kurver.

 

Impact akustisk vægbeklædning


Møblerne er afstemt til at passe i farverne

 

Enkel montage

Impact random wall består af to delementer. Grundplader på 50x100 cm samt løse kurvede klodser på 10x20 cm. Begge dele monteres enkelt med montagelim*. Først pladerne halvforbandt direkte på væggen, dernæst klodserne direkte på pladerne. Klodserne opsættes i fast mønster; men i tilfældige former med “løsrevne” klodser. Deraf navnet Impact random wallcover. Det stramme men alligevel løsslupne design har en unik indflydelse på den samlede oplevelse af rummet. Med meget mere sjæl og stærkt forbedret akustik.

 

Til montagen anbefaler og sælger vi Turbo Tack 291 fra Dana Lim

 

Impact akustisk vægbeklædning


Mønstret fra klodserne fortsætter gennem glasset

   

 

Omgivelser påvirker adfærd

Når GrapeDesign designer nye løsninger og indretninger, sker det altid med erkendelse af, at omgivelser påvirker vores adfærd. Vi bruger derfor indretningen som et strategisk element uanset om det f.eks. er et kontor, en butik eller en restaurant, der skal have ny indretning.

 

Det er vores erfaring, at virksomheder når langt med rolige lidt zenagtige omgivelser hvor bløde former, nærværende materialer, naturinspirerede farver og god akustik inspirerer til positiv adfærd som kreativitet og loyalitet. Impact random wallcover har til det formål mange af de rigtige egenskaber.

 

Impact akustisk vægbeklædning


Den spagnumbrune kork bliver gylden ved belysning

 

Høj akustisk værdi per krone

Korkmaterialet er en rigtig god akustisk absorbent (kendt fra lydstudier), og kvadratmeterprisen på kork er sammenlignet med andre dekorative akustiske vægbeklædninger meget lav. Det giver tilsammen meget høj akustisk effekt per krone. Klodserne bidrager med ekstra absorption og diffusion (spredning), så de kan placeres målrettet og intelligent målrettet de steder, hvor akustikken er ekstra vanskelig. Effektivt, dekorativt og økonomisk.

 

Impact akustisk vægbeklædning


Impact random wallcover "går gennem" glasvæg

 

Impact random wallcover påvirker miljøet på den gode måde

Kork er bark høstet fra korktræer i Portugal. Træerne fældes ikke for barken kan høstes ca. hvert niende år, og er på denne måde et selvforsynende råmateriale. Derved bliver korkproduktionen yderst bæredygtig, og modvirker ørkendannelse og bidrager endda med et positivt CO2-regnskab. For at minimere splid har GrapeDesign profileret klodserne, så de kan skæres ud af en 10 cm tyk korkklods helt uden spild. Så Impact random wallcover er således endnu et bæredygtig Impact produkt fra GrapeDesign.

 

Impact random wallcover er designet af Christian Nygaard for GrapeDesign.

GrapeDesign: Indretning

GrapeDesign: Indretning

I forbindelse med indretningsopgaver, tænker vi alle elementer ind: layout, akustik, farver, materialer, formgivning, lys, lyd og duft.

GrapeDesign: Molo (Video)

GrapeDesign: Molo (Video)

Det canadiske design- og researchorienterede designstudio molo har vundet flere store internationale designpriser for deres spændende designprodukter og arkitektur.

GrapeDesign: Impact Concept

GrapeDesign: Impact Concept

Vi ved omgivelserne påvirker menneskers adfærd. Denne erkendelse er udgangspunktet for hvert eneste Impact produkt. De bløde imødekommende kurver og det afstemte materiale- og farvevalg.

grapedesign

GrapeDesign

GrapeDesign designer inventar og indretninger, der indeholder flere andre kvaliteter end de rent funktionelle. For det meste vil en indretning fra GrapeDesign kunne genkendes på de bløde venlige kurver, afdæmpede farver, nærværende materialer, bæredygtighed og god akustik. Først når det hele går op i en højere enhed kan en indretning nemlig inspirere og motivere mennesker.

Kontaktinformation
GrapeDesign
Rentemestervej 64 2. sal
2400 København NV
Tlf:+45 38 878 800
Web:
Email: