Annonce

 

25 år i møbeldesignets tjeneste

 

Det gode håndværk og løsning af kreative udfordringer er centrale styrker hos Kjeldtoft Møbelsnedkeri, som nu fejrer sit 25-års jubilæum og som i stigende grad målretter sig det professionelle segment. 

 

Tekst af Rune H. Jensen

 

Den 1. juni 2016 kan Kjeldtoft Møbelsnedkeri fejre sit 25-års jubilæum som møbelsnedkeri med det gode håndværk, design og personlig service som nøgleord. Gennem alle årene har kærligheden til massivt træ og de specialdesignede møbler og inventar været drivkraften.

 

Og de mange års erfaring med designopgaver har nu også givet virksomheden blod på tanden til videre professionel udvikling:

 

Problemknusere for arkitekterne

- Vi er enormt gode til at løse problemer, elsker at få en udfordring og udvikle kreativt. Vi er altid gået målfast efter designet og kundetilpassede specialløsninger.

 

Det vil vi fortsat gøre, og så er vi nu undervejs med nogle ændringer i firmastrukturen og en segmentering, så vi bedre kan målrette os arkitekternes behov og det professionelle segment, fortæller snedkermester og indehaver af Kjeldtoft Møbelsnedkeri, Gert Kjeldtoft, der er medlem af bestyrelserne i Snedkernes Efterårsudstilling samt i Østjyllands Snedkerlaug.

 

Det betyder også en mere B2B-rettet kommunikationsstrategi, ny hjemmeside og brug af de sociale medier, så de professionelle kunder bedst muligt kan se, hvad Kjeldtoft Møbelsnedkeri kan tilbyde den specifikke opgave.

 

Virksomheden har allerede lavet mange specialmøbler, inventar og teknisk design i samarbejde med arkitekter og designere – og vil gerne løse mange flere af denne type opgaver fremover:

 

Se flere projekter fra Kjeldtoft her

 

Specialmøbler til hospital og byrådssal

- Vi har bl.a. lavet patientmodtagelsesskrankerne på Gentofte Hospital som helt specialdesignede møbler i anti-bakterielle materialer, hvor vi havde et rigtig godt samarbejde med hospitalets arkitekt. Vi har stået for formgivningen af bordet til byrådsmedlemmerne i Vejle Byrådssal.

 

Det handler om få centimeter og om at formgive, så man udnytter pladsen bedst muligt til hvert enkelt medlem, og der fandt vi den optimale løsning i samarbejdet med E+N Arkitektur.

 

Ifølge Gert Kjeldtoft er det netop kombinationen af evnen til problemløsning, rig erfaring og viden om det gode håndværk i træ, der er blandt virksomhedens store styrker. Kjeldtoft Møbesnedkeri har p.t. fire svende inkl. mester og afholder løbende undervisning for firmaer og skoler i eget værksted/show room.