EFG Bondo - iDrive

Annonce


Det intelligente skrivebord giver gode råd og slukker lyset efter digiDrive hæve-sænkebordet er et teknologisk avanceret skrivebord udviklet i samarbejde med ROL Ergo, som står for den teknologiske platform, mens European Furniture Group/EFG Bondo står for selve hæve-sænkebordet.
    
  

På Stockholm Møbelmessen viste European Furniture Group/EFG Bondo et nyt intelligent hæve sænkebord, som demonstrerer, hvad vi kan forvente os af skriveborde i fremtiden. Vi kan for eksempel godt begynde at vænne os til, at bordet kommunikerer med os, giver gode råd og holder styr på vores energi-forbrug. Og glemmer vi en dag at slukke skrivebordslampen, når vi går hjem, så slukker iDrive naturligvis lampen for os.

"Målet med iDrive er at vise, hvordan intuitive funktioner, der er en stærk trend inden for kontorindretning netop nu, kan se ud, når de bliver overført på et avanceret hæve-sænkebord", fortæller Sigurd Leth, direktør i EFG Bondo.

"Vi tror på, at intelligente møbler er vejen frem, både for vores trivsel på kontoret, men også for vores individuelle energiforbrug, som bliver overvåget og kommunikeret til os på computeren eller smartphonen", forklarer Sigurd Leth.

Er det ikke på tide, at du slapper lidt af…
iDrive skrivebordet fungerer via et USB interface med enten trådløs eller kabel opkobling. Herfra kommunikerer bordet via en app eller browser med brugerens bærbare computer, iPad eller smartphone, hvor det fortæller, hvor meget energi bordet, lampen, pc'en eller ens smartphone har brugt i løbet af den tid, man har arbejdet. Og når du har arbejdet i f.eks. 3 timer, spørger bordet, om det ikke er på tide, at du hæver bordet og arbejder stående.

Det kan også fortælle, hvor længe du stod op og arbejdede i går - og i sidste uge. Og det er ikke kun lyset, bordet holder øje med, det sikrer også, at din pc går i dvale, når du går i møde.

Teknikken er ikke kun beregnet til hæve-sænkebordet, men kan også bruges andre steder på kontoret, for at skabe det intelligente kontor. Men i første omgang, er det iDrive, der gør, hvad det kan for at sikre sig, at vi hver især tænker over vores energiforbrug og vores eget helbred, når vi har mest travlt.

indret2https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/denoteit.com/https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/denoteit.com/hgaps/5139e2bfe4b0f290c161a4c3/EFGBondo-logo.jpg

EFG Bondo

Det naturlige valg når du skal indrette dine arbejdsomgivelser.

Vi designer og skaber møbel-koncepter med respekt for individet og omgivelserne.

Med vores egne varemærker EFG og Bondo, som vi kompletterer med møbler fra nogle af Skandinaviens bedste designvirksomheder som bl.a. Fritz Hansen, Magnus Olsen, Erik Jørgensen, Savo, Blå Station og Arper.

Vi gør det let for dig.

Som totalleverandør tager vi ansvar for hele dit projekt. Fra indretningsforslag til tæpper, belysning, gardiner og til alt står færdigmonteret, klar til brug.


Uanset om du har brug for os til at hjælpe dig med en arbejdsplads eller tusind.


Du har friheden til at vælge. Hvordan skal dit nye kontor se ud?
Kontaktinformation
EFG Bondo
Islevdalvej 98
DK-2610 Rødovre
Tlf.: +45 44 50 09 00
Fax: +45 44 50 09 99
Email: