Spar på vandet uden at løfte en finger

I vores del af verden er mangel på vand ikke et problem, men det betyder ikke, at vi skal være ligeglade. At spare på vandforbruget i hverdagen er fortsat en vigtig del af en bæredygtig tankegang, for i Danmark bruger man i gennemsnit 104 liter per person per døgn.


Heldigvis findes der måder at reducere vandforbruget på uden at foretage adfærdsændringer. Ved at installere et berøringsfrit armatur, kan du nemt og effektivt spare på vandet. Udover at give en mere praktisk og hygiejnisk håndvask har studier vist, at et berøringsfrit armatur kan reducere vandforbruget med op til hele halvtreds procent.


De fleste kender berøringsfrie armaturer fra offentlige toiletter, men antallet af private, der benytter disse bæredygtige og smarte løsninger, vokser støt i Danmark. De berøringsfrie vandhaner gør også en stor forskel, når det kommer til at spare på vandforbruget, for mængden af vand, der løber direkte ned i afløbet, er minimal.


Det er lige så nemt at justere vandtemperaturen som på et almindeligt armatur. Fordelen er, at vandet slukker automatisk, når man tager sæbe eller trækker hænderne væk og fordeler sæben. Med andre ord løber vandet kun, når man bruger det. Det reducerer vandforbruget til et minimum - uden du behøver at løfte en finger.

 

Tip til vandbesparelse:

Sluk for vandet, når du børster tænder, sæber dig i badet eller fordeler sæben mellem dine hænder.

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email : Info.Denmark@oras.com