Skabt for hinanden: Oras berøringsfri armaturer med Bidetta håndbruser

Samfundet i dag er meget fokuseret på bæredygtighed og genanvendelse, det er vi også som virksomhed – i alle vore processer. Det kan lede en til at tro, at mindre altid er mere, ikke? Sådan er det ikke altid - i dette tilfælde er mere faktisk meget mere. Fra vores store udvalg af armaturer og tilbehør har vi taget et par ting og sat dem sammen - upcycled dem, om du vil.


Armaturet

Det er mere end 30 år siden, at vi startede med, at producer vores berøringsfri armaturer – og hvis du har læst de foregående blogindlæg, så ved du allerede hvordan de virker. Hvis ikke, så kommer der en kort forklaring her:


Vores berøringsfri armaturer reagerer på bevægelsen af dine hænder – og er ikke afhængige af lyset i rummet. Teknologien bag dette hedder en PSD sensor (Position Sensitive Detector = positionsfølsom detektor). Den lader dig bruge armaturet uanset tidspunktet på dagen og uanset hvor beskidte dine hænder måttet være.


Sensoren sender et signal til magnetventilen, som åbner for armaturet og vandet begynder at løbe. Og her kommer den bedste del: Når du er færdig med, at vaske dine hænder og flytter dem ud af sensorens føleområde, så lukker vandet automatisk. Det bliver ikke ved med at løbe, når du bliver nødt til at løbe.


Tidligere blogindlæg om berøringsfri armaturer:

Let’s get Touchless

Level up: Lad os løfte hygiejneniveauet


Håndbruseren

Den smart og anvendelige Bidetta håndbruser, så dagens lys for første gang i 60’erne. I starten var den lille, smart håndbruser egentlig ment som et alternativ til et traditionelt bidet – men det skulle vise sig, at være meget mere. Håndbruseren med et forholdsvis lille bruserhoved, giver dig blandt andet disse fordele:

  • God til personlig hygiejne
  • Mulighed for en hurtig hårvask i håndvasken
  • Nem rengøring af sko og lignende, uden at det hele bliver griset til
  • En sikker måde, at bade spædbørn på
  • Nemt at fylde blomstervaser eller andre beholdere


Denne multifunktionelle håndbruser gør din hverdag lettere – og giver dig en hjælpende hånd, når det kommer til rengøringen af badeværelset.


En god kombination

Når du kombinerer de to funktionsfyldte genstande, et berøringsfri armatur og Bidetta håndbruseren, får du en rigtig god kombination. Med det berøringsfri armatur, får du vand når du har brug for det – og det lukker automatisk, så det ikke står og løber når du bliver nødt til at løbe. Dette gør armaturet ikke blot vandbesparende, men også meget hygiejnisk, da du ikke skal røre ved det hverken før eller efter håndvask. Samtidig fungerer sensoren som en sikkerhedsfunktion, da armaturet lukker når sensoren ikke længere aktiveres.


Så hvordan fungerer Bidetta håndbruseren i kombination med det berøringsfri armatur? Funktionen ligger i sensoren – den er programmeret til, at gøre forskellige ting alt efter hvad du beder den om – med din hånd.


For at bruge Bidetta håndbruseren, skal du hurtigt aktivere sensoren (max. 0.5 sek.), herefter trykker du knappen på håndbruseren ind – så skifter vandet fra armaturet og over til håndbruseren. Hvis du ikke trykker på håndbruserens knap, så løber vandet fra armaturet. Du kan bruge håndbruseren i op til 2 minutter, før du skal aktivere sensoren igen. Når du er færdig med, at bruge håndbruseren aktiverer du sensoren hurtigt igen (max. 0.5 sek.) så den ved, at du er færdig med at bruge håndbruseren og der lukkes for vandet.


For at bruge armaturet til håndvask, stikker du bare hænderne ind under armaturet og vandet starter med at løbe – der lukkes automatisk for vandet, når sensoren ikke længere aktiveres.

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email: Info.Denmark@oras.com