Berøringsfri = Færre Bakterier

De mest almindelige smittekilder for bakterier, der spreder sig gennem kontakt, er hænder og overflader. Ved at installere berøringsfrie vandhaner i hjemmet og ved arbejdsstationer reducerer du smittefaren.


Hver gang du rører noget med urene hænder, spredes der bakterier. Og hver gang du rører ved noget, andre mennesker har rørt med urene hænder, overføres deres bakterier til dig. Hvor mange gange i løbet af en dag er du i kontakt med dørhåndtag, penge, håndtag i offentlig transport eller knapper i elevatorer? Det er mange bakterier! Måske er det overraskende for dig, at vandhaner er lige så slemme smittekilder. Når du tænker over det, giver det mening: Folk tænder normalt for en vandhane, når de skal vaske hænder, men hver gang de gør det, spredes der bakterier. Der er grundlæggende en god hygiejnemæssig grund til at hospitaler, restauranter og offentlige toiletter ofte installerer berøringsfrie vandhaner. Hvorfor ikke også derhjemme? En undersøgelse foretaget af  WANDER Nordic Water and Materials Institute har vist, at niveauet af mikrober på en berøringsfri vandhane kan være helt op til 98 procent lavere end på en manuelt betjent vandhane.


Med andre ord: Ved at installere berøringsfrie vandhaner i dit hjem og ved dine arbejdsstationer, vil du faktisk reducere spredningen af bakterier markant!


Du bliver mindre syg. Hvis du aldrig rører vandhanen, når du vasker dine hænder, bliver du ikke udsat for andres bakterier. Hvis du bliver syg, bliver perioden forkortet. De fleste potentielle infektioner slås ned af immunsystemet, men hvis din krop allerede har travlt med at bekæmpe en anden sygdom, bliver du ekstra sårbar for infektioner. Undgår du vandhanen – en væsentlig kilde til smitte – opnår du færre sygedage for dig, din familie, venner og kolleger.


Klik her for at se, hvordan du vasker hænderne ordentligt!

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email : Info.Denmark@oras.com