Gulvet som lærred – inspireret af maleriet

Annonce

Gulvet som lærred – inspireret af maleriet

Med det nye gummigulv noraplan lona fra nora systems er det nu muligt at integrere meget forskellige grafiske designs i gulvet. Det er muliggjort med en nyudviklet produktionsmetode, hvor det nye design skabes under selve vulkaniseringen.

 

Det nye gulv er opkaldt efter det spanske ord for lærred.

 

- Det beskriver designet af noraplan lona klart og tydeligt, siger produktmanager Dirk Oswald.

 

- Basis dannes af gulvet og dets grundfarve, og med forskellige farvekombinationer kan designeren føre sine kreative idéer ud i livet – alt efter farvekombination og synsvinkel, opstår der en meget forskellig rumvirkning.

 

Forskellig virkning alt efter farvekombination

I overført betydning og i overensstemmelse med produktnavnet betyder dette: Gulvet og dets basisfarve er lærredet, som får sit individuelle præg med valget af farvekombinationen og på den måde bliver til et kunstværk.

 

Også noraplan lona består helt igennem af gummi. Derfor sker der ikke noget med det robuste gulv, når der skubbes genstande rundt på det, som for eksempel senge eller madvogne på hospitaler eller stole og borde i skoler. Derfor anbefales det nye gummigulv også til stærkt frekventerede områder inden for sundheds- og uddannelsessystemet samt andre offentlige bygninger.

 

Desuden har det yngste medlem af noraplan familien, samme overbevisende egenskaber som resten af familien med god ergonomi, akustiske egenskaber, driftsøkonomi og sundheds- og miljøvenlige fordele.

 

Læs mere om Gulve

 

24 forskellige farver

Forud for udviklingen af noraplan lona blev der som altid hos nora systems afholdt internationale arkitektworkshops.

 

-Vi er altid opmærksomme på, at farvekollektionen virker lige godt på alle markeder og i alle kulturer, understreger Dieter Rischer fra nora produktudvikling.

 

- Det frie, diskrete design blev godt modtaget overalt – fra Tyskland til USA, Kina og Dubai.

 

Det bekræftes også af planlæggerne. Arkitekt Sylvia Leydecker, ejer af tegnestuen 100 % interior i Køln og næstformand i den tyske sammenslutning af indretningsarkitekter, deltog som designer i en af nora systems wokshops og har været med til at bestemme den endelige farvesammensætning af det nye produkt. Hun tror, at norplan lona har et stort potentiale:

 

- Looket er en vellykket syntese af uni-farver og struktur – perfekt til både at opfylde arkitektoniske behov og funktionelle krav.

 

noraplan lona fås i standardsortimentet med 24 forskellige grundfarver. De 12 neutrale grå, brune og beige nuancer suppleres med 12 attraktive accentfarver, som virker mættede, men samtidig dækkende.

 

nora_systems

nora systems

Nora systems er global markedsleder når det gælder gummigulve og vi har i over 65 år leveret unikke gulve til hele verden.

 

Alle nora gummigulve er ’made in Germany’, og er certificeret som et af de sundeste gulve du kan lægge ind i din bygning. Gulvet kendetegnes også ved lav driftsøkonomi – stor slidstyrke – god ergonomi – høj resistens - let at reparere og de er brandtoxologisk neutrale. nora gummigulve er derfor meget velegnet for alle de udfordringer, du står overfor i dit arbejdsmiljø.

 

Kontakt nora systems for en opdatering på hvad gummigulve kan gøre for dig.

Kontaktinformation
nora systems - Filial af nora systems GmbH
Postboks 11
4600 Køge
Tlf:43 43 93 93
Email: