KK Kids Chair XL

Annonce

KK Kids Chair XL

KK Kids Chair er børnenes egen lænestol til de rolige stunder. KK Kids Chair har en lav sædehøjde og kan derfor bruges af de helt små børn, der også hurtigt finder ud af selv at kravle op og ned ad den.

Stolen har fyld af Oeko-Tex certificeret, formstøbt koldskum, der giver barnet en god støtte og siddekomfort. Koldskummet er så kompakt, at der ikke kommer aftryk, heller ikke efter lang tids hyppig brug. Stolens lethed gør det nemt for barnet selv at skubbe eller løfte den rundt, og så har den ingen skarpe kanter.


Som en ekstra detalje, er der en lille lomme på siden til opbevaring af fx en bog eller en lille bamse.KK Kids Chair fåes i 2 størrelser til det lille barn fra 0-3 år, samt KK Kids Chair XL til det lidt større barn fra 2-6 år

 

Mål på hhv. KK kids Chair og KK Kids Chair XL:koldskum

 

KK Kids Chair og XL fåes i 12 forskellige skønne slidstærke tekstiler. 

klipklap

by KlipKlap

I dag er vores mission stadig at skabe møbler, der indbyder til og fordrer motoriske udfoldelser hos børn, så de opnår både glæde ved fysisk udfoldelse og udvikling af motoriske evner. I vores verden udelukker det dog ikke møblerne fra ligeledes at være en fryd for øjet og være brugbare for familiens øvrige medlemmer også.

Kontaktinformation
by KlipKlap
Gåseagervej 14
8250 Egå
Tlf:+45 22 78 70 50
Web:
Email: