KK Kids Chair

Annonce

KK Kids Chair

KK Kids Chair fra by KlipKlap er en flot og stilren børne-lænestol lavet i slidstærkt, smudsafvisende møbelstof. Et børnemøbel for feinsmeckere. Stolen er brugbar såsnart barnet kan sidde selv.

Med by KlipKlap Kids chair får du en stilfuld børnestol i super lækker kvalitet. Stolen har en lav sædehøjde og kan derfor bruges af de helt små børn. KK Kids Chair har fyld af formstøbt koldskum, som giver barnet en god støtte og siddekomfort. Koldskummet er så kompakt, at der ikke kommer aftryk heller ikke efter lang tids hyppig brug. Selve stolen er betrukket med slidstærkt møbelstof af 100 % polyester, som er nem at renholde. Som en ekstra detalje er der en lille lomme på siden til opbevaring af en bog eller en lille bamse. En blød og lækker funktionel børnestol uden skarpe kanter i smukt design.

 

KK Kids Chair fåes i 2 størrelser til det lille barn fra 0-3 år, samt KK Kids Chair XL til det lidt større barn fra 3-6 år.

 

 
 
klipklap

by KlipKlap

I dag er vores mission stadig at skabe møbler, der indbyder til og fordrer motoriske udfoldelser hos børn, så de opnår både glæde ved fysisk udfoldelse og udvikling af motoriske evner. I vores verden udelukker det dog ikke møblerne fra ligeledes at være en fryd for øjet og være brugbare for familiens øvrige medlemmer også.

Kontaktinformation
by KlipKlap
Gåseagervej 14
8250 Egå
Tlf:+45 22 78 70 50
Web:
Email: