Trends & Traditions er Danmark største event for møbler, design og arkitektur

Annonce

Trends & Traditions er Danmark største event for møbler, design og arkitektur

20. april 2017 er Lokomotivværkstedets smukke scenografi ramme for Trends & Traditions. I år stiller begivenheden skarpt på branchernes dilemmaer. Det sker i uformelle sofa-snakke, oplæg med internationale topnavne, debatter med Mads Steffensen som vært og ikke mindst vidensdeling på tværs af brancher – alt sammen akkompagneret af mere end 100 udvalgte udstillere, musik, lækker kaffe og street food, hvor de modige bliver tilbudt en spændende insektsmagning!


På tre år har holdet bag Trends & Traditions
skabt en relevant, vedkommende og inspirerende en-dags-event. Det er en komprimeret stærk faglig dag, hvor professionelle aktører indenfor møbler, design og arkitektur samles til netværk, sparring og inspiration. Eventen er blevet så populær, at der er venteliste for udstillere, da konceptet er blevet opdaget af flere spændende internationale designproducenter, der ser muligheden for at skabe en nålestiks-kontakt med de over 2500 professionelle, beslutningsstærke besøgende. Trends & Traditions reserverer trods den store interesse et antal pladser vækstlaget. Talentfulde designere, designskolen og unge producenter med små unikke kollektioner.

Læs mere om Fagmesser & EventsNetværk, inspiration og efteruddannelse

Udstillere og lækkerier krydres med et meget stærkt nationalt og internationalt vidensprogram. Trends & Traditions lægger vægt på, at gæsterne også får et unikt fagligt indblik i tendenser og muligheder indenfor deres felt.


Gæsterne kommer til at høre om en ny generation af boligejere og hvor og hvordan unge arbejder. Der gives indsigt i fremtidens hoteltrends, og hvordan designere er med til at løse store udfordringer i verden. 


Der sættes fokus på, hvordan landets kommuner arbejder med offentlige udbud, og hvad det betyder for kreativiteten og effektiviteten.


Pleje- og hospitalssektoren er et stort tema i tiden. Gennem internationale erfaringer fortæller et panel, hvilken udvikling vi kommer til at se i de kommende år.


Mads Steffensen optræder live i to sessioner sammen med stærke paneler, hvor de tager dilemmaer op fra design- og arkitektbranchen. Trends & Traditions har i månederne op til eventen mødt brancherne for at høre om deres tanker, udfordringer og dilemmaer.


Hvis du gerne vil deltage, er du velkommen til at kontakte
Trends & Traditions og høre om mulighederne.

 

Besøg websiden!

Facebook: facebook.com/trendstraditionscopenhagen (udstiller portrætter og praktisk info)

Instagram: instagram.com/trendstraditionscopenhagen (udstiller take-overs) 

 

Udover et væld af aktiviteter med over 100 udstillere kan gæsterne opleve:

 

USAs førende hospitalsarkitekt, seniorpartner Anthony Hass fra WHR Architects, partner i Nord Arkitekter Morten Gregersen og administrerede direktør i OK-Fonden Paul Erik Weidemann.

 

Signe Kongebro, partner og leder afdelingen for bæredygtighed ved Henning Larsen Arkitekter, der inspirerer med nationale og internationale erfaringer inden for skole- og uddannelsesbyggeri som integrator for byer.

 

Den italienske top-designer Giulio Cappellini fortæller historier om designvirksomheden og de mange talenter, der er lanceret fra hans studie, kaldet “Fabrikken”. Oplev Giulio i dialog med chefredaktør Erik Rimmer fra Bo Bedre.

 

Den engelske topdesigner Luke Pearson, som har revolutioneret design, service og funktionalitet indenfor alt fra fly-indretning til den britiske hospitalssektor.


Danske Thit Juul Madsen, der er administrerede direktør i Design2Innovate, får virksomheder til at inkorporere design i deres arbejde, tankegang og kultur.

 

Mads Steffensen og dilemmapanelerne: Serieiværksætter Thomas Madsen Mygdal, Antropolog Rikke Ulk, Ejendomsudvikler i Tetris Anders Sælan, Adm. dir. Bloxhub Torben Klitgaard, Byggechef Københavns kommune Rasmus Brandt Lassen, Salgsdirektør i MT Højgaard John Sommer, Adm. dir. Dorte Mandrup Arkitekter Frants Nielsen

 

En af Danmarks førende hoteleksperter, administrerede direktør ved Telling & Nesager, Michael Telling, direktør for forretningsudvikling i Visit Denmark Anja Harting Sfyrla, samt hovedpersoner fra flere hotelkæder.

 

Hvad vil de unge? De bor og arbejder anderledes, og de søger helt nye fleksible løsninger hør Adm. dir. Ulrik Raysse, fra den internationale tegnestue Arrow Architects, og en række indretningsarkitekter tale om tendenser og viden indenfor arkitektur og indretning.

 

Trends-tradition

TRENDS & TRADITIONS COPENHAGEN

Konceptet Trends & Traditions bliver aldrig en messe som andre, og når vi kalder det ”Furniture – Meet & Greet” er det helt bevidst, for afstanden til de traditionelle møbelmesser er til at se. For det første bliver alle udstillerne udvalgt blandt Holmris.Designbrokers’ eget netværk af 450 møbel- og designleverandører og her vil både være kendte internationale designhuse og nyt fra den spirende undergrund.

Kontaktinformation
Holmris.Designbrokers
Truckvej 5
4600 Køge
Tlf:56 21 67 07
Web:
Email: