TREND-TRADITIONS-COPENHAGEN-2017

Annonce

TREND-TRADITIONS-COPENHAGEN-2017

Inviterer dig FORDI DU ER VIGTIG FOR NETVÆRKET

 

Mødet mellem to personligheder er som kontakten mellem to kemiske stoffer. Hvis der er en reaktion, er begge forandret.

 

Ønsker du at medvirke til forandringer og få mulighed for at møde andre professionelle markedsaktører, så er Trends & Traditions® et relevant, vedkommende og inspirerende event for dig.

 

Her vil du på en komprimeret faglig dag, have mulighed for at netværke med de 2000 professionelle aktører inden for møbler og indretning samt professionelle indkøbere inden for det private og offentlige.

 

Torsdag den 20. april 2017 åbner dørene i Lokomotivværkstedet i den københavnske sydhavn igen, og Trends & Traditions® ønsker i år, sammen med dig, at stille skarpt på branchens dilemmaer.

 

Det bliver en dag med talks og vidensdeling, akkompagneret af de over 100 udvalgte udstillere, klassisk musik, street food samt arbejdende værksteder.

 

BOOK DIN BILLET HER

 

Dilemmaernes holdeplads

 

Som designnation med et godt blik for det internationale møder vi dagligt masser af dilemmaer. I år samler vi to paneler af branchefolk med stærke holdninger til højaktuelle dilemmaer, og i panelet vil du blandt andet møde Anders Sælan fra Tetris, Lene Espersen fra Danske Ark og John Sommer fra MT Højgaard.

 

Mads Steffensen fra Mads & Monopolet er tovholder.

 

Det er allerede nu muligt ved tilmeldingen på Trends & Traditions®´ hjemmeside at bringe dit dilemma i spil til dagen. Der er mange problematikker vi har kig på, blandt andet:

• Udbud kontra sikring af æstetik i byggerier / indretninger

• Facility bygningsoptimering kontra arbejdsglæde og innovative vidensmiljøer

 

BRING DIT DILEMMA I SPIL


Bliv inspireret ud over det sædvanlige

 

Trends & Traditions® er et nonprofit Meet & Greet-event skabt af kreative ildsjæle hos Holmris.Designbrokers en mørk vinteraften i 2015 med et ønske om at definere et fagligt univers, hvor mennesker mødes og udfordres til at tænke på tværs, og dermed understøtte vidensdeling inden for arkitektur, design, møbler samt indretning.

 

Alle udstillerne bliver udvalgt blandt Holmris.Designbrokers’ eget netværk af 450 møbel- og designleverandører, og her vil både være kendte internationale designhuse og nyt fra den spirende undergrund.

 

Meet & Greet er en faglig dag kun for professionelle branchefolk fra kontraktmarkedet – dvs. arkitekter, indretningsarkitekter, rådgivere og indkøbere fra det offentlige, fra det private erhvervsmarked, samt fra det stærkt voksende hospitality-marked med hoteller og restauranter.

 

SE FILMEN FRA 2016 HER

 


Det praktiske

Dato: Torsdag den 20. april 2017, kl. 9.00 - 23.00.

 

Sted: Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV.

 

Kommer du fra Jylland og Fyn, kan du køre med en bus tur/retur fra Aarhus med stop undervejs.

 

Der vil være gratis forplejning hele dagen med dejlige smagsprøver af brød, frugt og andre gode lokale råvarer.

 

Du modtager mere information, når du har tilmeldt dig.

 

Obs: Lukket fagligt arrangement. Pladserne bliver reserveret til deltagere som arkitekter, indretningsarkitekter, rådgivere, indkøbere, samt kunder og fagfolk i vores netværk.

 

Rygtet om Trends & Traditions® er spredt internationalt, og allerede nu er der forhåndsbooket billetter fra flere af vores væsentligste eksportmarkeder for den danske arkitekt- og møbelbranche. Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig HER.

 

FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Holmris.Designbrokers

 

Trends-tradition

TRENDS & TRADITIONS COPENHAGEN

Konceptet Trends & Traditions bliver aldrig en messe som andre, og når vi kalder det ”Furniture – Meet & Greet” er det helt bevidst, for afstanden til de traditionelle møbelmesser er til at se. For det første bliver alle udstillerne udvalgt blandt Holmris.Designbrokers’ eget netværk af 450 møbel- og designleverandører og her vil både være kendte internationale designhuse og nyt fra den spirende undergrund.

Kontaktinformation
Holmris.Designbrokers
Truckvej 5
4600 Køge
Tlf:56 21 67 07
Web:
Email: