OSRAM foretager strategiske tilpasninger til fremtiden

Annonce

OSRAM foretager strategiske tilpasninger til fremtiden

OSRAM er grundlagt I 1906 og har hovedkontor i München. Det danske kontor ligger i Taastrup. I 110 år har brandet OSRAM været synonym med udvikling og innovation – fra lyskilder til netværksbaseret og intelligente belysningsløsninger.

For at imødekomme forandringerne og på længere sigt forblive konkurrencedygtige, har OSRAM behov for at tilpasse sig disse forandringer. Denne tilpasningsevne er en af OSRAM’s styrker. Den 1. juli 2016 blev OSRAM delt i to fritstående selskaber. LEDVANCE er det nye navn på det selskab som viderefører salget og produktionen af OSRAM lyskilder. OSRAM har sektorerne: Automotive, OEM/Digital systems, specialbelysning og Lighting Solutions.
OSRAM’s produktportefølje dækker hele værdikæden: Fra komponenter, special lyskilder, elektroniske forkoblinger og opto semiconductors (halvledere) til LED – og armaturer, lysanlæg og belysningsløsninger. Dette indebærer en produktportefølje, som indeholder det nyeste inden for intelligente belysningsløsninger, teknologi og innovation.

Som et selvstændigt selskab med smallere struktur og større operationel frihed, kommer OSRAM til at kunne svare hurtigere på forandringer i markedet og i større grad imødekomme individuelle kundebehov.
OSRAM er en stor international koncern, som har som strategi at være stærke lokalt og have alle funktioner under samme tag. Bag OSRAM i Danmark står et erfarent team. Fremtiden er komplette løsninger, hvor det er et samarbejde mellem kundernes projekter og OSRAM’s professionelle løsninger. Der er ikke et projekt, som er for lille, for avanceret eller for stort.

I dag handler det i mindre grad om armaturer og mere om komplette løsninger og service. OSRAM er en full service provider. OSRAM er med allerede i idéfasen og frem til, at OSRAM har den skræddersyede belysningsløsning med de rigtige produkter, til produkterne er monteret, og i drift, service og vedligeholdelse af anlægget.

Kundens vision er OSRAM’s mål. OSRAM har på verdensplan over 20.000 ansatte, der er placeret i mere end 120 forskellige lande. OSRAM fokuserer på ny innovation og patenter, der er baseret på LED og halvledere. OSRAM vil skabe det rigtige lys og har den komplette kompetence inden for styring, programmering og komponenter til at gøre det. OSRAM arbejder projektorienteret indenfor professionel belysning og ønsker et samarbejde med kunden igennem hele projektet – fra idé og koncept til den færdige løsning. OSRAM er en partner med stærke brands og har viden, hvorfor OSRAM fremstår som en stærk samarbejdspartner.

”Internet of Things” og stadig nye intelligente funktioner er fremtiden. OSRAM har derfor fokus på teknologien indenfor programmering og intelligente systemer. OSRAM foretager investeringer i teknologi og innovation med fuld fokus på slutbrugere og projekter. Energieffektivitet og reduktion af energiforbruget er fortsat et vigtigt område med stort potentiale. Human Centric Lighting vil være en drivkraft i de kommende mange år. Det er vigtigt med det rigtige lys i hverdagen, arbejdslivet og i det offentlige rum. Dette vil bl.a. være kundetilpassede totalløsninger – både hvad angår belysningsudstyret og softwaren.

Man kan med integration af sensorer i belysning styre trafik, tilpasse lyset til antallet af biler og vejforhold eller anvise parkeringspladser. Belysning er den enkleste infrastruktur at tage i brug for at sende data. Hvis investeringen er for stor på en gang kan man f.eks. starte med gadebelysning og købe gadearmaturer, der har indbyggede styringsmuligheder, så der efterfølgende er mulighed for at påbygge intelligente tillægstjenester.

 

OSRAM

OSRAM

OSRAM er toneangivende inden for lysteknologi – ikke mindst inden for LED-belysning.

Kontaktinformation
OSRAM
Dybendalsvænget 3
2630 Taastrup
Tlf:+45 43 30 20 40
Email: