Lucille oplyser arbejdspladsen

Annonce

Lucille oplyser arbejdspladsen


I dag sidder mange af os i åbne kontormiljøer, hvor der er sensorer der bestemmer, hvornår lyset tændes og slukkes og så kan det være svært at få oplyst skrivebordet korrekt, i forhold til bordets placering i lokalet eller de arbejdsopgaver man har.

En personlig arbejdslampe, kan regulere belysningen på skrivebordet, alt efter de individuelle behov og derved opnå et bedre arbejdsmiljø.

Hos Fuglsang bryggeri har man Lucille bordlampe ved alle skriveborde på kontoret og ud over deres praktiske funktion, giver de stil og elegance til de rå lokaler.

Individuelt lys til skrivebordet med Lucille

Lucille LED er en enkel og elegant bordlampe til belysning på skrivebordet. Lucille er designet og produceret af vores tyske leverandør Lightnet.

Med en mikroprismatisk optik, sikres en bred lysfordeling uden genspejling eller blænding på bordpladen. Med den simple touch dæmpning, til indstilling af lysstyrken, sikres en optimal og behagelig belysning til den enkelte medarbejder.Med Lucille bordlampe kan man indrette en mere individuel belysning af lokaler, med flere arbejdspladser.

Er du nysgerrig på Lucille i praksis, kig med her og kom gerne forbi vores showroom i Horsens, hvor du kan se Lucille og de andre armaturer fra Lightnet. 
 
Kontaktinformation
Luminex A/S
Vrøndingvej 7
8700 Horsens
Tlf:76 26 67 00
Email:  
lucille-oplyser-arbejdspladsen