Ringo Star - Lightnet by LUMINEX

Annonce

Ringo Star - Lightnet by LUMINEX

Med sin unikke og simple form stråler Ringo Star serien fra Lightnet by LUMINEX, af tidløs elegance. Armaturets stilrene design og form, vil lyse op i mange forskellige rum og sammenhæng.

Ringo Star i praksis

Skab opmærksomhed i en stor hall eller foyer, som hos Green Tech, Vejle (Billedet øverst). Ringo Star kan tilpasses, så armaturet komplimenterer arkitekturen og den eksisterende belysning i dit projekt.

I den gamle maltbygning hos Fuglsang Bryggeri, har man bevaret det rå og industrielle udseende af bygningen. Den cirkulære Ringo Star, giver det rene metal og de hårde mursten et moderne og stilrent udtryk.Hos Kolding Spildevand understreger Ringo Star det moderne og stilfulde indretningskoncept. Her valgte man armaturet i sort, for at skabe sammenhæng og flow, når man bevæger sig fra det ene rum til det andet.  Ringo Star leveres som pendel, påbygget eller indbygget og med direkte og direkte/indirekte lysfordeling, i størrelser fra 0,6m til 8m.

Som standard leveres Ringo Star i mat hvid (RAL9003) eller mat sølv (RAL9006). Lightnets produkter kan som tilvalg leveres i forskellige strukturer og højkvalitetsfarver til deres overfladedesign. Du kan vælge imellem basis farver, funky farver, træ, metal, carbon, beton eller læder.

Få mere information om Ringo Star pendelRingo Star påbygget, Ringo Star indbygget eller kontakt os på telefon 76 26 67 00 og vi finder den løsning, der passer til dit projekt.


Kontaktinformation
Luminex A/S
Vrøndingvej 7
8700 Horsens
Tlf:76 26 67 00
Email:  
Ringo-Star