Stilfuld udendørs LED Belysning med ALVA-serien fra ESYLUX

Annonce

Stilfuld udendørs LED Belysning med ALVA-serien fra ESYLUX

Stilfuld udendørs LED Belysning med ALVA-serien fra ESYLUX

Et belysningsprogram til udendørsområder bør kunne tilbyde et varierende udvalg, der stemmer overens med bygnings- og havearkitekturens mangfoldighed. Her kan meget forskellige egenskaber være udslagsgivende.

Up-/downlights med forskellige strålingsvinkler
En af de mest markante egenskaber er strålingsvinklen. Den er nemlig afgørende for, om en lampe er egnet til punktbelysning eller stemningsbelysning. Derfor supplerer producenten ESYLUX de hidtidige up-/downlights i serien ALVA, der har strålingsvinkler på 2x13 grader, med yderligere to nye varianter med vinkler på hhv. 28 og 50 grader. De to lysende ringe, der er inkorporeret i kabinettet, understøtter herved lampernes keglelys på en effektfuld måde.

Pullertlamper i forskellige størrelser
Ofte er det især lampens placering, der har betydning for valget af bestemte lampeudførelser. Dette er også tilfældet med pullertlamper. Hvis disse lamper f.eks. skal placeres på en mur eller forhøjning, er det som regel bedst at vælge lamper med lavt kabinet. På dette område har ESYLUX derfor også lavet forbedringer og udviklet varianter med en højde på blot 54 centimeter, i modsætning til de andre modeller i serien, som har en størrelse på 94 centimeter og dermed er tilsvarende mere udtryksfulde. Ligesom disse fås de nye pullertlamper også til 230 V-koblingsdrift eller med DALI-forkoblingsenhed og er udstyret med en monteringsplade, som kan fastgøres på et betonfundament. Hvis man gerne vil undgå en sådan forsegling i haven eller på andre områder, kan man nu som alternativ få et galvaniseret, 66 centimeter langt jordanker fra ESYLUX. Det kan sættes direkte ned i jordbunden og herefter skrues sammen med monteringspladen.

Hertil kommer, at alle ALVA-lamper er stabile. De er udstyret med sorte eller hvide kabinetter i robust, trykstøbt aluminium med kapslingsklasse IP 65 og IK 09 samt en smudsafvisende pulverlakering. Grundet den høje kemiske modstandsdygtighed er det desuden nemt at fjerne uønsket graffiti. ESYLUX tilbyder hele serien i 3000 eller 4000 kelvin, og gode værdier iht. farvegengivelsesindekset CRI og farvekvalitetsskalaen CQS sikrer omgivelsernes naturlige fremtræden. Samtidig er de energieffektive LED'ers forventede lange levetid på 50.000 timer (LM80B10) med til at sikre seriens langtidsholdbarhed.

 

ESYLUX

ESYLUX

ESYLUX udvikler, producerer og distribuerer produkter med henblik på at sikre mere energieffektivitet, komfort og sikkerhed i bygningsområdet. Der er særligt fokus på sensorstyret, behovsorienteret automatisering samt belysning. Målet er at forbedre menneskets livskvalitet med løsninger, der er både intelligente og brugervenlige, og som opfylder selv de mest komplekse krav og alligevel altid er nemme at implementere. Virksomheden med hovedsæde i Hamborg har bl.a. grossister, installatører, rådgivere samt arkitekter som partnere. De har tillid til vores næsten 50 års erfaring på markedet, vores høje servicekrav og vores bestræbelser på at bibeholde Tysklands gode placering inden for forskning, udvikling og produktion. Vi distribuerer globalt: ESYLUX arbejder sammen med 17 erfarne handelsvirksomheder på fem kontinenter og er repræsenteret i Europa, Asien og Oceanien med i alt 12 datterselskaber.

Få mere at vide under www.esylux.dk

 

Kontaktinformation
ESYLUX
Kokholm 3A
6000 Kolding
Tlf:76 72 90 90
Email: