Biologisk effektivt lys til standardkontorer – CELINE Quadro-sættene

Annonce

Biologisk effektivt lys til standardkontorer – CELINE Quadro-sættene

Denne systemløsning kombinerer LED-loftsarmaturer med fuld belysningsflade med en separat PIR- og lyssensor og en separat ESYLUX Light Control (ELC). Loftsarmaturerne passer til de typiske modulmål for nedsænkede lofter på 600 x 600, og de kan forbindes med ELC-enheden via plug-and-play. Denne enhed indeholder spændingsforsyningen til alle systemarmaturerne og muliggør en dagslys- og tilstedeværelsesafhængig konstant lysregulering.

På højeste udstyrsniveau kan systemet give biologisk effektivt lys med SymbiLogic Technology fra ESYLUX. Biologisk effektivt lys øger vitalitet, velvære og koncentrationsevnen i løbet af dagen og sørger senere for, at du får en god og sund nattesøvn. SymbiLogic sørger med sine biologisk effektive lysstyrkereguleringer desuden for en energieffektiv udnyttelse af dagslyset.

Systemet kan styres på flere forskellige måder. I grundudførelsen kan lysstyrken og evt. lysfarven ændres med 230 V-tryk, DALI-tryk eller ESYLUX-universalfjernbetjening og aktiveres i individuelle scenarier efter behov. Derudover findes der Bluetooth-kompatible varianter, der kan betjenes via en app. Som alternativ har ESYLUX desuden udviklet løsninger der, grundet et indbygget KNX-modul, kan forbindes med en KNX-bygningsautomatisering uden ekstra gateway.

ESYLUX

ESYLUX

ESYLUX udvikler, producerer og distribuerer produkter med henblik på at sikre mere energieffektivitet, komfort og sikkerhed i bygningsområdet. Der er særligt fokus på sensorstyret, behovsorienteret automatisering samt belysning. Målet er at forbedre menneskets livskvalitet med løsninger, der er både intelligente og brugervenlige, og som opfylder selv de mest komplekse krav og alligevel altid er nemme at implementere. Virksomheden med hovedsæde i Hamborg har bl.a. grossister, installatører, rådgivere samt arkitekter som partnere. De har tillid til vores næsten 50 års erfaring på markedet, vores høje servicekrav og vores bestræbelser på at bibeholde Tysklands gode placering inden for forskning, udvikling og produktion. Vi distribuerer globalt: ESYLUX arbejder sammen med 17 erfarne handelsvirksomheder på fem kontinenter og er repræsenteret i Europa, Asien og Oceanien med i alt 12 datterselskaber.

Få mere at vide under www.esylux.dk

 

Kontaktinformation
ESYLUX
Kokholm 3A
6000 Kolding
Tlf:76 72 90 90
Email: