Prøv en massagestol på arbejdet - Helt gratis med Wecare4U

Annonce

Prøv en massagestol på arbejdet - Helt gratis med Wecare4U

Har dine medarbejdere også mange gener af alt for lang tids stillesiddende arbejde på en kontorstol eller i et bilsæde en hel lang dag, så er det måske tid til at overveje nogle tiltag, som kan forhindre både de kortvarige gener, og de langvarige kroniske smerter. Det går simpelthen ud over sundheden hos den gruppe af medarbejdere, som sidder ned dagen lang, advarer eksperter og førende ergonomer, som dagligt modtager masser af slidte og smertelidende mennesker. Spændinger i nakke og skuldre, ømhed og smerter i ryg og lænd, er nogle af de første symptomer på, at noget er helt galt.En ny folkesygdom


Hvis ikke der bliver gjort noget på arbejdspladserne, for at modvirke disse alvorlige konsekvenser af forkerte arbejdsstillinger, eller af dårlig blodcirkulation og for lidt fysisk aktivitet, så kan konsekvenserne blive lige så slemme, som da arbejdstagere i gamle dage, blev knækket af hårdt fysisk arbejde. Det er ikke de samme skader, men det har de samme konsekvenser, som for eksempel dårlig ryg, der for nogle årtier siden var blevet en folkesygdom. Det samme sker med skærm- og computerfolket, som du også kan læse mere om her. De sidder alt for meget ned, og desværre bliver der ikke kompenseret nok for det på arbejdspladsen eller i fritiden.

En gratis prøvetur i massagestolen - Kontakt Wecare4u på tlf: 28 100 600


Hos Wecare4U.dk har de et fantastisk tilbud til alle virksomheder i Danmark. De giver en gratis prøvetur for jeres medarbejdere i deres massagestole, så I kan se med jeres egne øjne, at små tiltag og investeringer kan gøre en kæmpe forskel for den enkelte medarbejder og for virksomheden generelt. Wecare4U giver alle virksomheder en mulighed for at fjerne det dårlige arbejdsmljø og den usunde stil på arbejdspladserne, ved at lade medarbejderne bruge bare ti minutter i en stol om ugen. Det forebygger spændinger, ømhed og smerter, og så sætter det gang i blodcirkulatuonen, som også er vigtig for både fokus og koncentration. Det øger trivslen og giver bedre sundhed og bedre tal på bundlinjen.

God investering i bedre arbejdsmiljø


Det er en god og billig investering for virksomhederne, og der er kun tale om få dages sygdom for medarbejderene, før end at en massagestol har tjent sig selv hjem - og så giver det sundere medarbejdere, mere velvære og langt højere livskvalitet. Det er selvfølgelig både arbejdsgivernes og medarbejdernes fælles ansvar, at sikre, at ingen bliver fuldstændig ødelagte af det stillesiddende arbejde, men det er altså arbejdsgiveren der er ansvarlig for det sunde arbejdsmiljø, når medarbejderne er der. Om det er kullunger fra kulminerne der ødelægger folk på jobbet, eller det er fysisk inaktivitet, er underordnet - det skal forhindres for en hver pris.

Giv dine medarbejdere mere fysisk aktivitet, afspænding og 10 minutter i en massagestol om ugen, så kan din arbejdsplads være med til at forandre noget skidt til noget bedre og sundere. Det er helt gratis at prøve, og uden nogen form for forpligtelser - og I vil alle mærke en effekt allerede efter den første uge. 

Dansk-Kontorstole-Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning er en virksomhed som blev grundlagt for flere år siden. Siden da har vi solgt mange kontorstole til private mennesker og til andre virksomheder. Der hvor vi har valgt at skille os ud i forhold til mange af vores konkurrenter er på kvalitet, design og komfort.

 

Kontaktinformation
Dansk Kontorstole Forsyning
Naverland 34
2600 Glostrup
Tlf:+45 70 60 50 05
Web:
Email: