Hvor finder man de nyeste og flotteste kontorstole i 2017?

Annonce

Hvor finder man de nyeste og flotteste kontorstole i 2017?

 

 
De nyeste og flotteste kontorstole finder du helt sikkert hos Dankontorstole.dk, hvor du også finder der absolut største udvalg. Ikke nok med at det er de flotteste og nyeste, så kan du også finde de smarteste, og det er i forhold til nye modeller i designs du sikkert ikke har set tidligere. Der er nemlig fart på i virksomheden, og de gør alt for at være med på noderne, og kunne tilbyde deres kunder lidt af hvert, som passer med tidens trend, og kundernes ønsker og behov. Udover at stolene er smarte og moderne, så holder de stadig på, at stolene skal være af meget høj kvalitet, og at de som minimum skal være ergonomiske, så brugerne sidder bedst muligt. Ergonomien sikrer, at brugerne ikke får mén eller skader, når de sidder ned i længere tid af gangen.

Vælg den rigtige kontorstol med denne guide
 
Når du skal vælge den helt rigtige kontorstol, så kan det godt være, at du søger mellem de nyeste og flotteste kontorstole, men du skal primært sikre dig, at den stol du får, kan tilpasses til dine behov, og her at den kan tilpasses til det som du skal bruge den til. Skal du sidde på den hele dagen, i forbindelse med dit job, så skal den både være ergonomisk, og så skal den indstilles helt perfekt, så du får den bedst mulige arbejdsstilling, når du arbejder. Det er ikke nemt at indstille en stol, men efter et par forsøg, så skal det nok lykkes. Der skal altid lige et par småjusteringer til, når du har siddet lidt i stolen. Kontorstolen skal kunne justeres i sæde eller siddehøjde, vippe i sædet, ryglænet skal kunne vippes frem og tilbage, og det skal kunne justeres i højden. Sædet skal passe til din bagende, og så skal stolen kunne dreje og køre på hjulene helt ubesværet. 

Læs mere om hvorfor danskerne bytter almindelige stole ud med kontorstole på Dankontorstole.dk
 
Når du har bestilt din nye og flotte kontorstol, som leveres direkte til din adresse, så skal du sammen med en anden person, indstille stolen. Det er en fordel at være to personer til dette, da brugeren skal sidde på stolen, mens den anden kan justere på de forskellige håndtag og greb. Når stolen er indstillet korrekt, så skal der også lige tages hensyn til det bord du sidder ved, og ikke mindst den skærm du sidder og kigger ind i. Det hele skal passe sammen, sådan at du sidder helt naturligt, og ikke skal dreje dig, læne dig tilbage eller frem, når du skal arbejde. Det er en proces, som kan kræve lidt tid, og dagen efter skal der måske laves nogle justeringer, men det finder du ud af hen ad vejen. Bestil din nye kontorstol allerede i dag, og kom til at sidde helt perfekt når du arbejder. Det betaler sig, at du begynder at passe på dit helbred, og at du ikke slider unødigt på din krop, ved at sidde helt forkert hver dag. 
Dansk-Kontorstole-Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning er en virksomhed som blev grundlagt for flere år siden. Siden da har vi solgt mange kontorstole til private mennesker og til andre virksomheder. Der hvor vi har valgt at skille os ud i forhold til mange af vores konkurrenter er på kvalitet, design og komfort.

 

Kontaktinformation
Dansk Kontorstole Forsyning
Naverland 34
2600 Glostrup
Tlf:+45 70 60 50 05
Web:
Email: