Nordic Maling køber nye ergonomiske kontorstole hos Dansk Kontorstole Forsyning

Annonce

Nordic Maling køber nye ergonomiske kontorstole hos Dansk Kontorstole Forsyning

Nordic Maling køber nye ergonomiske kontorstole hos Dansk Kontorstole Forsyning

Nordicmaling er en dansk handelsvirksomhed som sælger vådrumsmaling, Posca Tuscher og meget andet med 4 fysiske forretninger fordelt over hele Jylland.

Inden for de seneste år er der kommet mere og mere fokus på ergonomi og kvalitetsstole. Det er der, fordi vi danskere sidder rigtig meget ned, og det er noget, der belaster kroppen. På sigt kan det give alvorlige skader, og derfor har Nordic Maling også købt nye ergonomiske kontorstole fra Dansk Kontorstole Forsyning.


Optimer din arbejdsindsats med en ergonomisk kontorstol


Gennemsnitligt sidder en voksen dansker ned i hele 9 timer hver dag. Det kan enten være i forbindelse med kontorarbejde derhjemme eller på jobbet. Uanset hvor det er, er det noget, der i høj grad irriterer kroppen. En menneskekrop er nemlig ikke bygget til at sidde i den samme stilling i så mange timer i streg, og derfor vil mange også opleve at få smerter især i ryg og lænd.

Disse smerter og irritationen af ens muskler kan virke utroligt forstyrrende, og det stjæler naturligvis ens fokus. Når man kan mærke, at lænden brokker sig, er det klart, at man har svært ved at koncentrere sig, og hvis man hele tiden skal rykke sig for at sidde ordentligt, bliver man konstant forstyrret i sit arbejde. Ved at sidde på en ergonomisk gamerstol er der mindre risiko for at opleve disse problemer, og derfor bliver din arbejdsindsats forbedret gevaldigt. Derfor har et firma som Nordic Maling også valgt at investere i kvalitetsstole fra Dansk Kontorstole Forsyning.

En ”almindelig” kontorstol kan give alvorlige skader


Umiddelbart lyder jobbet som brandmand, politibetjent eller jægerpilot muligvis mere farligt end jobbet som kontorassistent, men faktisk er der netop med kontorarbejde stor risiko for at pådrage sig alvorlige skader. At ryg og lænd irriterer i løbet af en lang arbejdsdag er nemlig ikke bare forstyrrende, på sigt kan det også resultere i alvorlige skader.

Når kroppen bliver anbragt i en ”almindelig” kontorstol om morgenen og sidder der hele dagen – uden at blive brugt – vil den til sidst sige fra. Det betyder, at du kan få en skade i ryggen eller i lænden. Med en ergonomisk kontorstol som dem fra Dansk Kontorstole Forsyning er der imidlertid væsentligt lavere risiko for skader end med en ”almindelig” kontorstol. De ergonomiske stole er nemlig lavet til at fjerne belastningen på kroppen, og det gør en mærkbar forskel – både nu og her og i det lange løb.

Dansk-Kontorstole-Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning er en virksomhed som blev grundlagt for flere år siden. Siden da har vi solgt mange kontorstole til private mennesker og til andre virksomheder. Der hvor vi har valgt at skille os ud i forhold til mange af vores konkurrenter er på kvalitet, design og komfort.

 

Kontaktinformation
Dansk Kontorstole Forsyning
Naverland 34
2600 Glostrup
Tlf:+45 70 60 50 05
Web:
Email: