Skift til LED indbygningsspot og spar op til 40%

Annonce

Skift til LED indbygningsspot og spar op til 40%

Vil du gerne spare penge kan du vælge at skifte til LED indbygningsspot. Alt efter din situation vil du have mulighed for at kunne spare op til 40% af din elregning, noget som sagtens vil kunne mærkes på den lange bane.

Vi vil komme ind på tre områder og grunde til hvorfor det er at du skal skifte over til de smarte og forbedrede LED indbygningsspots.

Bedre belysning med LED indbygningsspot

Med LED indbygningsspot får du en meget bedre belysning end hvad dine nuværende lamper og pærer giver dig. Bruger du ikke LED vil du kunne se at LED indbygningsspot gør at lyset bliver meget mere naturligt, og hvis du allerede bruger ganske almindelige LED pærer, vil du hurtigt kunne ligge mærke til at indbygningsspots bare er bedre til at give en god belysning i hjemmet.

Find mere information LED indbygningsspot HER

Hvor du vælger at placere dine nye indbygningsspot har ingen betydning, for de vil i bund og grund kunne give dig god lys. Indbygningsspot kan desuden bruges i både store og små rum, og der er derfor ingen undskyldning for ikke at investere i indbygningsspots.

Brug pengene fra LED til geninvestering i dit hjem

Efter at du har sparet de 40% på din elregning har du mulighed for at gemme pengene eller at bruge dem til forbrug. Hvis du mangler plads i dit rådighedsbeløb er det naturligvis der du skal vælge at bruge dine nyfundne penge, men hvis det bare går til opsparing er det lige før at du skal vælge at bruge dem til et kontor, hvor du geninvestere i dit hjem.

De mest benyttede LED posts i Danmark er GU10 spots og Mrperfect.dk er et af de største forhandler af netop LED GU10 spots. Besøg deres hjemmeside med LED GU10 spot for mere info.

På denne måde har du mulighed for at energioptimere dit hus meget mere, hvilket igen giver en mindre og mindre elregning. I bund og grund kan det påstås at en elregning vil betale for at den selv bliver mindre. Der er mange danskere som ikke er opmærksom på at energioptimere deres hjem, og det er synd for det kan sagtens være noget alle har råd til – især hvis vi tænker på de mange tilskud som der kan søges om i dag.

LED er kommet for at blive

Noget du ikke kan så tvivl om er, at LED er kommet for at blive. I starten var der mange der spåede at LED ikke ville blive ved med at være på det danske marked på grund af den høje pris, som de fleste pærer havde. Med tiden er det dog blevet mere udviklet, og i dag kan LED pærer sagtens konkurrere med indkøbsprisen.

LED pærer har derudover den fordel, at deres levetid er markant længere end hvad andre pæres levetid er. Dette skyldes i høj grad udviklingen, og hvis du køber nogle af de bedste LED pærer på markedet vil deres levetid være helt op til 20% højere end hvad en ganske almindelig og billige sparepærers levetid er.

Find mere information om LED pærer og spots her hos Mrperfect.dk 

I Danmark er vi også meget fokuseret på at være miljøvenlige. Da LED bruger mindre strøm og samtidig har en længere levetid er det derfor et valg som mange personer vælger, netop da det er meget mere miljøvenligt.

Dansk-Kontorstole-Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning er en virksomhed som blev grundlagt for flere år siden. Siden da har vi solgt mange kontorstole til private mennesker og til andre virksomheder. Der hvor vi har valgt at skille os ud i forhold til mange af vores konkurrenter er på kvalitet, design og komfort.

 

Kontaktinformation
Dansk Kontorstole Forsyning
Naverland 34
2600 Glostrup
Tlf:+45 70 60 50 05
Web:
Email: