Dansk Kontorstole Forsyning indgår aftale med Homegoal

Annonce

Dansk Kontorstole Forsyning indgår aftale med Homegoal

Efterhånden er der ikke mange, der er i tvivl om, at en god kontorstol kan gøre underværker for ens ryg, lænd og nakke. Generelt forbedrer det ens arbejdsindsats gevaldigt, hvis man sidder ordentligt, og derfor går mange også op i at købe kvalitetsstole både til hjemmet og til firmaet. Et eksempel på dette er Homegoal, som har indgået en aftale med Dansk Kontorstole Forsyning.

Kvalitetsstole sikrer kvalitetsarbejde

Når man sidder ordentligt på en god kontorstol, optimeres ens ydeevne. At du sidder behageligt med ret ryg og på et hverken for blødt eller for hårdt underlag kan være afgørende for, hvor meget du får udrettet.

Hvis man konstant er nødt til at rykke sig, og man får ondt i ryggen af sin stol, bliver man hele tiden forstyrret i sit arbejde, og det er generelt svært at bevare fokus. Derfor er det værd at investere i en kvalitetsstol, som er lavet med fokus på kroppens behov.

I gennemsnit sidder vi danskere ned i 9 timer om dagen, og meget af denne tid bruges på den ene eller anden form for kontorarbejde – hvad end det er i hjemmet eller på jobbet. Dette tal er steget med 4 timer blot siden årtusindeskiftet, og derfor er der heldigvis også kommet mere fokus på ergonomiske kontorstole, som er med til at forebygge skader og hjælper dig til at yde dit allerbedste.

Homegoal vil have ordentlige kontorstole

Når en gennemsnitlig dansker over 18 år sidder ned i 9 timer hver dag, er det klart, at man er nødt til at fokusere mere og mere på stole. Det er hårdt for kroppen – i særdeleshed ryggen, nakken og lænden – at sidde ned i den samme position i så mange timer i streg, og derfor er det vigtigt at have en ergonomisk kontorstol.

En sådan er nemlig udformet, således at kroppen bliver belastet så lidt som muligt, og det kan være med til at mindske risikoen for eventuelle skader. Homegoal, som er et dansk firma, er ét af de mange, der har fået øjnene op for ergonomiske kontorstole, og derfor har de indgået en aftale med Dansk Kontorstole Forsyning.

Sidstnævnte er specialiserede i kontorstole og ergonomi og har beskæftiget sig med netop dette siden år 1998. De har altså – selv da danskerne kun sad ned cirka 5 timer om dagen – set behovet for kvalitetsstole, og siden da har de forhandlet ergonomiske kontorstole til både private og til andre firmaer.

Nu vil Homegoal ”være med på bølgen” med de gode kontorstole, og derfor har de indgået dette samarbejde. Og hvis udviklingen – som vi har set det fra år 2000 til nu – fortsætter, og vi kommer til at bruge endnu længere tid siddende, er de næppe de eneste, der følger efter. Jo mere vi sidder ned, des mere er der brug for støtte af ryg, lænd og nakke, og en ordentlig kontorstol må siges at være pengene værd i forhold til de skader, man ellers kan risikere at pådrage sig!

Vil jeres virksomhed også have et godt tilbud på ergonomiske kontorstole? Så kontakt os gerne på 70 60 50 05

Dansk-Kontorstole-Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning er en virksomhed som blev grundlagt for flere år siden. Siden da har vi solgt mange kontorstole til private mennesker og til andre virksomheder. Der hvor vi har valgt at skille os ud i forhold til mange af vores konkurrenter er på kvalitet, design og komfort.

 

Kontaktinformation
Dansk Kontorstole Forsyning
Naverland 34
2600 Glostrup
Tlf:+45 70 60 50 05
Web:
Email: