Læder kontorstole hitter - Se de nyeste modeller hos Dankontorstole.dk

Annonce

Læder kontorstole hitter - Se de nyeste modeller hos Dankontorstole.dk


Når du skal købe ny kontorstol, så vil du helt sikkert gerne have så meget for pengene som muligt, og undgå, at du foretager et decideret fejlkøb. Der er mange ting du skal være meget opmærksom på inden du beslutter dig for, hvilken kontorstol du skal investere i. Spar dig selv for mange ærgrelser og skuffelser, og ikke mindst rigtig mange penge i den sidste ende. 


Se de nyeste læder kontorstole fra Dansk Kontorstole Forsyning her:

Ultima Modest

King gamer/chefkontorstol

President Exclusive kontorstol

Comfort Kontorstol

  

Du skal have den bedste kontorstol, så du får det absolut bedste arbejdsmiljø, når du sidder og arbejder, og det får du ved at vælge en kontorstolstol, som lever op til helt almindelige krav, og som kan holde i mange år frem. En kontorstol skal kunne indstilles helt perfekt til den enkelte bruger af stolen, for vi er alle meget forskellige i statur og størrelse, og vi har også forskellige yndlingspositioner, når vi sidder ned. Det skal stolen også kunne matche.

 

6 gode råd du skal følge næste gang du skal have en ny kontorstol

 

Her er seks gode tips til, hvad du skal kigge efter, når du skal vælge den perfekte stol.

 

1. Du skal vælge et design som du bliver glad ved at kigge på. Farvevalget er utroligt vigtigt, både i forhold til indretning, men også i forhold til dit humør. Det skal være en glad farve i dine øjne.

2. Sædet skal være solidt, stort og godt polstret. Det betyder, at stolesædet skal passe til din rumpe, og må ikke være for småt. Skummet skal ikke være alt for blødt, og så skal stoffet på sædet være slidstærkt. Det er som regel stoffet som først bukker under for slid.

3. Kontorstolens base eller stolebenene er utrolig vigtige, og hjulene på stolen skal være meget kraftige, men samtidig kunne rulle let, uanset overflade. Hvis hjulene stopper eller ikke glider så let, vil blive et stort irritationsmoment for dig, og det ville være ærgerligt.

4. Sædet skal kunne indstilles i højden, i forhold til det bord du sidder ved. Et bordet stationært, altså ikke et hævebord, så er det endnu mere vigtigt, at stolen kan indstilles, så du kan sidde helt rigtigt i forhold til det du skal lave. Sidder du ved et tastatur og en skærm, så skal både højden for dine arme, skuldre og nakke tilpasses med stolehøjden, åg det samme i forhold til din skærm som kigger på. Er dine arme i al for høj position i hvile, får du spændinger i nakke og skuldre, og det er det du skal undgå ved en korrekt indstillet stol. Sædet skal også kunne vippes frem og tilbage – horisontalt, sådan at du enten peger lidt frem eller tilbage, alt efter hvad der passer dig.

5. Stoleryggen på din kontorstol skal også kunne indstilles i højden, sådan at du føler, at den støtter dig de rigtige steder. Det gælder om at du får den optimale lænde- og rygstøtte, så du kan sidde ret op, uden af få smerter.

6. Alle betjeningshåndtage på stolen skal være let tilgængelige, og ikke umulige at finde. De skal være solide og kunne drejes, vippes eller trækkes i, uden at det virker besværligt og irriterende.

Alle kontorstole kan beses og afprøves i Glostrup

 

Følger du disse enkle tips, så skal du nok få en helt perfekt stol. Husk, at det ikke altid er den dyreste stol som er den bedste. Du kan få meget for pengene, hvis du handler det rigtige sted.

 

Dansk-Kontorstole-Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning er en virksomhed som blev grundlagt for flere år siden. Siden da har vi solgt mange kontorstole til private mennesker og til andre virksomheder. Der hvor vi har valgt at skille os ud i forhold til mange af vores konkurrenter er på kvalitet, design og komfort.

 

Kontaktinformation
Dansk Kontorstole Forsyning
Naverland 34
2600 Glostrup
Tlf:+45 70 60 50 05
Web:
Email: