Ergonomiske kontorstole

Annonce

Ergonomiske kontorstole

Dansk Kontorstole Forsyning er en dansk virksomhed med speciale i ergonomiske kontorstole med høj ryg og lav ryg til erhverv og private. De seneste år oplever vi, at danskerne foretrækker ergonomiske kontorstole med adskillelige justeringsmuligheder fremfor kontorstole med få justeringsmuligheder. Netop derfor har vi hos Dansk Kontorstole Forsyning opjusteret i vores sortiment af ergonomiske arbejdsstole, for at imødekomme de forvente og til tider strikse behov.

 

Ergonomiske kontorstole med mange justeringsmuligheder hitter

 

Vi udviser en tendens til at sidde i en kontorstol i flere og flere timer og det er formentlig netop det, der gør at de gæster vi hos Dansk Kontorstole Forsyning modtager i vores showroom mere eller mindre udelukkende spørger efter en ergonomisk kontorstol. En god ergonomisk kontorstol, skal som minimum kunne følgende:

 

1) Mulighed for at justere i højden
2) Mulighed for læne ryggen tilbage og låse i ønsket position
3) Mulighed for at justere i sæde
4) Justerbar lændestøtte
5) Justerbar armlæn
6) Justerbar nakkestøtte
7) Ryggen skal kunne justeres i højden uafhængigt af stolens højde
8) Mulighed for at forsyne kontorstolen med en ekstra høj gaslift så stolen bliver højere
9) Tilvalg af bløde, hårde hjul eller fødder
10) Åndbar materiale

 

En kontorstol fra www.dankontorstole.dk opfylder alle ovenstående krav og specifikationer og vores ambition er at vi løbende skal udvide i vores sortiment.

 

Gamer kontorstole bliver mere og mere populære i Danmark

 

En gamer kontorstol bliver mere og mere populær i Danmark og det kommer ikke som en overraskelse for os fra Dansk Kontorstole Forsyning. Fordelen ved en gamer kontorstol er, at de er har en blød siddekomfort og man føler sig virkelig tilrette. En gamer er en der sidder foran en computer i adskillelige timer og fordi man nærmest er ”slugt” af det der foregår på computerskærmen, og først får smerterne efter man rejser sig. Med en god gamer kontorstol som f.eks. denne Xcko gamer kontorstol er du garanteret en stol med maksimal support til lænd og ryg.

Dansk-Kontorstole-Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning er en virksomhed som blev grundlagt for flere år siden. Siden da har vi solgt mange kontorstole til private mennesker og til andre virksomheder. Der hvor vi har valgt at skille os ud i forhold til mange af vores konkurrenter er på kvalitet, design og komfort.

 

Kontaktinformation
Dansk Kontorstole Forsyning
Naverland 34
2600 Glostrup
Tlf:+45 70 60 50 05
Web:
Email: