7 tips til den bedste kontorstol for netop dig

Annonce

7 tips til den bedste kontorstol for netop dig

 

Når du skal ud og finde den helt rigtige kontorstol, så er det ikke helt ligegyldigt hvad du køber, og hvor meget du betaler. Du er sikkert meget prisbevidst, og vil derfor gerne have den bedste kontorstol for pengene. En kontorstol skal være meget holdbar, da det jo er meningen, at du skal sidde meget i den. Det kræver at kontorstolen er fremstillet i en god kvalitet, og at den holder så lang tid, at du kan sige, at det var en god investering og netop kontorstole som disse kan du se mere på www.dankontorstole.dk

 

Hos Dansk Kontorstole Forsyning er du garanteret en 100% ergonomisk kontorstol

Dansk Kontorstole Forsyninger er specialister indenfor kontorstole og her kan du finde et bredt udvalg af de nyeste og bedste kontorstole til en pris hvor alle kan være med. En ergonomisk kontorstol, behøver ikke koste et 5-cifret beløb og i Ergo-Tech 100 kontorstol, har du en solid, ergonomisk stol med adskillet justeringsmuligheder til en pris af 3.495 kr.


Dankontorstole.dk giver dig 7 gode råd, som din næste kontorstol skal leve op til

 

I det følgende kan du se 7 hurtige tips til hvad du skal kigge efter, når du skal vælge den bedste løsning for dig, og med nogle krav, som gør at du også får en ergonomisk stol, som hjælper dig med at forebygge skader og dårlig ryg, nakke og skuldre.

 

  1. Din stol skal have fem ben med hjul, og hjulene skal kunne rulle let på alle underlag
  2. Du skal vælge en stil, et design og en farve som du synes om, og bliver glad når du kigger på den
  3. Sædet skal være stort og rummeligt, og du skal vurdere om du vil have armlæn, det kan gøre nogle modeller smallere
  4. Sædet skal kunne indstilles i højden, og det skal kunne indstilles horisontalt, altså vippes og strammes
  5. Ryglænet på stolen skal støtte din ryg og lænd
  6. Ryglænet skal kunne stilles i højden, og vippes frem og tilbage
  7. Stolen skal passes til højden af skrivebord og for eksempel skærmhøjde

 

Justér din kontorstol til en ergonomisk siddeposition

 

Det er utroligt vigtigt at du får en kontorstol som passer lige til dig og dit humør. Når stolen kommer, skal du gøre dig stor umage når den skal indstilles til din krop, og det som du skal lave. Skal du sidde ved et skrivebord, så skal stollen passe til det, og har du en skærm, som du arbejder ved, så er det vigtigt at din arbejdsplads indstilles til skærmhøjde, og særligt afstand til dine øjne med mere. Det lyder som en helt videnskab, og det er det også. Hvis du ikke sidder rigtigt, så viser masser af undersøgelser, at du kan risikere varige men, hvis ikke du sidder rigtigt når du arbejder. Det kan også give nakke og skulderproblemer med en dårlig siddestilling, og det kan føre til hovedpine. Gener på grund af en dårlig stol, giver også dårligere produktivitet for dit firma.

 

Få den bedste stol, og få langt bedre helbred og bedre velvære når du arbejder.

 

Dansk-Kontorstole-Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning er en virksomhed som blev grundlagt for flere år siden. Siden da har vi solgt mange kontorstole til private mennesker og til andre virksomheder. Der hvor vi har valgt at skille os ud i forhold til mange af vores konkurrenter er på kvalitet, design og komfort.

 

Kontaktinformation
Dansk Kontorstole Forsyning
Naverland 34
2600 Glostrup
Tlf:+45 70 60 50 05
Web:
Email: