Velkomst i egetræ

Annonce

 

Det gode snedkerhåndværk går aldrig af mode. På City Tower har Deloitte fået leveret specialdesignede møbler fra Inventarsnedkeriet, hvor man er vant til at finde den optimale løsning til den enkelte opgave.

 

Tekst af Mikkel Weber Sandahl

 

 

Deloitte flyttede ind i deres nye lokaler 25. august, og ifølge ansvarlig for indretningen Anne May Høvring fra Deloitte, så har man ønsket et lyst og nordisk udtryk, hvilket blandt andet kan ses i de mange varme materialer, såsom egetræ og læder:

 

- Vi har udvalgt leverandørerne til indretningen ud fra forskellige parametre, i særdeleshed kvalitet og leveringssikkerhed. Når alle møbler skal transporteres fra 18. til 21. etage, så giver det en logistisk udfordring, som alle har håndteret på fornem vis. Vi har haft en særdeles stram tidsplan, og her må jeg rose vores leverandører for deres indsats.

 

Løsningsorienteret tilgang

Inventarsnedkeriet har bl.a. leveret receptionsskranken, dueslag og personaleskabe i egetræsfiner, hvilket harmonerer fint med indretningens enkle og imødekommende udtryk. Snedkermester Jan Lildballe fortæller i den forbindelse:

 

- Deloittes indretning udstråler kvalitet, og samtidig har der været en lang række praktiske hensyn, der skal tages højde for. Når vi får et oplæg, så bruger vi en del energi på at tage dialogen omkring alle detaljer, inden vi laver tegningerne. Vi designer en brugbar løsning, som vi efterfølgende justerer, og den fleksibilitet sætter vores samarbejdspartnere stor pris på.

 

Det ekstra skridt

Alle Inventarsnedkeriets produkter kontrolleres på virksomhedens værksted, hvor de både samles før og efter, at de overfladebehandles, inden de endeligt samles hos kunden. Grundigheden giver tryghed for kunderne, og den holdning ser Jan Lildballe som virksomhedens største force:

 

- Vi er involveret i alle detaljer, og i den hektiske afslutning på et byggeforløb tager vi ansvar for, at tingene lykkedes. Vi har nogle kerneværdier omkring kvalitet, som vi ikke går på kompromis med. For eksempel har vi hos Deloitte leveret 232 personaleskabe, og selvom der ikke har været en dialog omkring det, så har vi valgt at anvende den samme egetræs-finer på alle skabe, da det giver et mere roligt udtryk. Vi ønsker at være en samarbejdspartner, som selv kan træffe de rigtige beslutninger. I det her tilfælde ser det ganske enkelt bedre ud, og derfor valgte vi at gå det ekstra skridt.

 

Inventarsnedkeriets historie går helt tilbage til 1947, og i den tid har man stået for at producere møbler og inventar efter individuelle ønsker med vægt på gamle håndværkstraditioner, hvor man altid holder sit ord i forhold til kvalitet og leveringssikkerhed, ligesom virksomheden er vant til at håndtere logistikken på større projekter.