Tre gode råd når du skal flytte

Annonce

 

Hvis man står i midten af en flytning, kan man let få følelsen af, at det hele sejler lidt. Har man glemt at spørge om hjælp og skal gøre det hele selv, er man kommet for sent i gang med at pakke, eller er man dårlig til at strukturere det hele, kan det hele let blive uoverskueligt. Artiklen her giver tre gode råd til, hvordan man undgår disse problemer. Hvis det nye hjem mangler varme, bør man også i god tid indhente tilbud på luft til luft varmepumpe.

 

Få hjælp af familie og venner

En flytning er ikke noget, man bare lige får overstået på et par timer. Det kan tage mindst en hel dag, og især hvis det er et stort hus, man kommer fra, er der rigtig mange ting, der skal flyttes. Derfor er det i den grad en god idé at spørge alle de venner og familie, man kan komme i tanke om, om hjælp. Måske en af dem har en ekstra bil, man kan låne og ikke desto mindre, går det hele bare langt hurtigere, hvis man er flere til at løfte ting ind og ud af flyttebilen. Man kan eventuelt lokke dem med pizza og kolde øl, og hvis de siger ja til at hjælpe, har de i hvert fald også fortjent det. 

 

Start flytningen i god tid

Der er selvfølgelig forskel på, hvad man kommer fra. Bor man alene i en lille lejlighed og skal flytte ind i noget tilsvarende, tager flytningen naturligvis ikke lige så lang tid, som hvis man flytter fra et stort hus. Ikke desto mindre er det en god idé at tænke lidt langsigtet. Start derfor et par uger forinden og begynd eksempelvis at overvej, om der er nogle ting, man sagtens kan undvære, og som ikke behøves at stå og fylde i ens nye hjem. Sørg desuden for at have alt klar til flyttedagen. Hav derfor det hele pakket ned i kasser, poser eller andet og sørg også for at have lejet en stor trailer eller en flyttebil, så man ikke skal fylde og tømme sin bil 100 gange.