Pift soveværelset op med en flot sengeramme

Annonce

 

Nogle gange kunne man godt tænke sig, at der skal ske lidt nyt i ens hjem. Men hvad skal man lige finde på? Du kunne f.eks. give dit soveværelse et frisk pust, ved at anskaffe dig en flot sengeramme til din seng. Sengerammen optimerer ikke just din søvn, men kan være med til, at få sengen til at se mere indbydende ud. Sengen er soveværelsets hjerte, så det er derfor vigtig at sengen fremstår pæn og indbydende. Derudover kan den bidrage til at give soveværelset et helt nyt look.

 

En sengeramme har flere fordele. Udover at sengen kommer til at fremstå pænere, kan sengerammen også have praktiske funktioner. Man kan få mange sengerammer med indbyggede skuffer, så der er plads til opbevaring. Det kan f.eks. være praktisk at opbevare sengetøj og lagener, eller en ekstra dyne eller pude, hvis ikke du har nok plads i dine skabe.

 

En sengeramme med sengegavl har også den praktiske fordel, at sengetøj og lagener ikke smitter af på væggen, så du får en træls mørk plet i hovedenden som puderne ligger op ad.  

 

Med en sengeramme kan du også bedre placere din seng ude i rummet end op ad væggen, hvis indretningen passer til det, da det ikke ser så kluntet ud, da de fleste sengerammer har en sengegavl. Og så sørger den selvfølgelig også for, at puderne ikke falder ud over kanten af sengen.

 

Man kan få sengerammer i alle mulige forskellige designs. Man kan få massive rammer i bøg- eller egetræ, som er med til at skabe et naturligt look til soveværelset, samtidig med at den er utrolig holdbar og dermed har en lang levetid. Man kan også få de mere minimalistiske hvide sengerammer, som passer ind i et hvert soveværelse. Der findes noget til enhver stil og smag. Du kan læse mere her for at få inspiration til rammer til sengen og hvilken der passer bedst til dit behov.