Inspiration til indretning af badeværelse

Annonce

 

Er du en af dem, som er ny husejer og har det fantastisk med at have fået din næsten drømmebolig. Det er kun næsten, fordi badeværelset trænger til en renovering, eller også skal det laves helt nyt. Men når det er klaret, så er drømmeboligen i hus. Hvordan skal dit badeværelse så se ud? Det er et vigtigt spørgsmål at få svar på, hvilket du kan få inspiration til her.

 

Indret med bruseniche i glas

Der findes mange valgmuligheder i forhold til designs og materialevalg til et badeværelse. Noget som er både dekorativt og praktisk er en bruseniche i glas. Denne sørger både for, at vandet holdes inde i badet, og den er god til vådrumssikring. Det forholder sig således, at man skal sørge for at sikre vådrum optimalt, hvis man vil undgå fugtskader som skimmelsvamp. Eller hvis man for eksempel har en vaskemaskine placeret ved siden af brusenichen på badeværelset, fordi man ikke har bryggers, så vil det være hensigtsmæssigt at dele disse to dele op. Dette da en vaskemaskine kører på strøm, og det er ikke godt, hvis det kommer i kontakt med vand, som kan være farligt.

 

For at sikre, at glasset er monteret korrekt og sikkert, kan du med fordel få hjælp af en glarmester til monteringen. Læs mere her om en glarmester, der udfører arbejder i Gladsaxe, Søborg og omegn. En glarmester kan desuden hjælpe dig med at vælge det rigtige glas og få brusenichen i den rigtige størrelse.

 

Få også hjælp til fliselægning og andet

Har du ikke nogen håndværkerfærdigheder, bør du kontakte en professionel til at hjælpe med at lave dit nye badeværelse. Det er klart, at man gerne vil lære at lave en masse selv, når man bliver husejer, men lige med vådrum, bør du få hjælp. Du kan nøjes med, at en ekspert viser dig hvordan, hvis du selv vil lære det.